Меню
Количка

Воблери

Производител: Rapala Арт.номер: 156178
Все още това е примамка номер 1 ! Без значение дали я използвате за туичинг на повърхността, дали я водите в плитка вода или я сваляте ниско до дъното с утежнители, акцията на ранена рибка продължава да бъде неустоима за големите хищници навсякъде по света!Модел F03 - две тройки куки No. 1..
16.89 лв.
Производител: Rapala Арт.номер: 156119
Подвижна, пъргава, с насечена акция, с която никоя друга примамка не може да се сравнява. Scatter Rap® CountDown плува, като променя посоката си непрекъснато и внезапно – пълна имитация на ранена рибка. Тялото на воблера противостои на гравитацията и потъва до желаната от Вас дълбочина. Независимо д..
18.55 лв.
Производител: Rapala Арт.номер: 160748
Два нови цвята (GTU/OTU) от сериите Shad Rap и Shallow Shad Rap са вече налични в различни размери - възползвайте се от новите предложения на Rapala за 2013 година!Моделът е еднакво ефективен и при тролинг, и при кастинг! Проектиран е да работи добре от ниска до много висока скорост на водене, като ..
15.10 лв.
Производител: Rapala Арт.номер: 101070
Тази примамка е проектирана да бъде използвана с резки подръпвания на пръчката, които предизвикват неустоима акция. Дизайнът на воблера е идеален за кастинг както от брега, така и от лодка. Уникалният Snap Rap ще се стрелка нагоре при всяко подръпване, след което ще потъва отново. Също така е подход..
13.20 лв.
Производител: Rapala Арт.номер: 156125
Възползвайте се от новите предложения за 2013 година от серия Ultra Light Minnow - цветове RT и TR.Големи възможности в малка примамка. Утежнено тяло, което се замята много добре във вятър и учудващо далече за такава малка примамка. Бавно потъващ, с уникална форма на човката, която е проектирана да ..
14.99 лв.
Производител: Rapala Арт.номер: 156134
Хитрите риболовци се обръщат към XJS, когато е ключът към успеха е бавната презентация. Воблерът включва всички качества на серията X-Rap, а бавната му изкусителна акция привлича вниманието и на най-придирчивите риби. Притежава неутрална плаваемост и се издига леко при паузиране, което позволява гол..
30.49 лв.
Производител: Salmo Арт.номер: 3004
Подходящ е за тиха вода! Стандартният метод за риболов е да се води с променлива скорост, която позволява на EXECUTOR-a да се приближава почти до повърхността на на водата. Ако го ползваме за тролинг, най-добри резултати се получават, ако на влакното пред воблера добавим допълнителна тежест на около..
16.39 лв.
Производител: Salmo Арт.номер: 9983
Това е floating (плуваща) примамка, която достига значителни дълбочини, с уникална издължена форма и голяма лопатка, като никоя друга на пазара. Вътрешността на воблера също го отличава от всички останали. Разполага с две тракащи камери за ниско- и високочестотни звуци, а Long Cast (LC) системата за..
22.69 лв.
Производител: Salmo Арт.номер: 102263
Създаден в партньорство с най-добрите риболовци на сом в Унгария и за първи път представен през 2011-та, Hornet 9 F вече се доказа във всяко едно отношение, че е също толкова успешен, колкото и по-малките си събратя. Много малко примамки на конкурентни фирми могат да си съперничат с тази, когато ста..
23.69 лв.
Производител: Salmo Арт.номер: 156194
Моделът Tiny на Salmo говори сам за себе си - малко тяло, което крие невероятна вътрешна сила и агресивност. Може да го използвате успешно при риболов срещу и по течението на реката. Ако се намирате на голяма река класически метод за риболов е извеждането на примамката отвъд течението и постепеното ..
12.39 лв.
Производител: Salmo Арт.номер: 156107
Ново поколение повърхностна примамка – Salmo Полша вдига високо летвата, като представя новото попълнение към своето семейство от изкуствени примамки. Това е отговорът на набиращия все по-голяма популярност ултра лайт риболов. Воблерът се предлага в два размера от 2см и 3 см и 5 разцветки, които отл..
11.79 лв.
Производител: Salmo Арт.номер: 156105
Всички стандартни методи на риболов с воблер ще дадат добър резултат при използване на Minnow. При риболов на река съвсем спокойно можете да водите воблера по течението, както и срещу него или перпендикулярно на посоката. Единствено нещо, което не бива да забравяте е винаги да променяте скоростта на..
30.49 лв.
Производител: Salmo Арт.номер: 906134
Salmo Pop е една ефективна примамка, която се препоръчва за риболов на всякакви хищници. Има няколко начина за риболов с моделите POP! Трябва да си настроите техниката на водене на воблера в зависимост от кълването на рибата! Ако взима смело и здраво, можете спокойно да водите примамката бързо ..
13.29 лв.
Производител: Salmo Арт.номер: 156110
Salmo Slider - воблерът е истински виртуоз в цялото семейство примамки, разработени специално за големи хищници. Ляво, дясно...Ляво, дясно... Криволичещият танц на Slider изкарва хищниците извън нерви и ги изпълва с вулкан от агресия и желание да убиват! Разпенена вода и големи вълни, писък на летящ..
19.69 лв.
Производител: Salmo Арт.номер: 156106
Серията Thrill воблери на Salmo e достъпна от 2007 година и вече се е превърнала в класика. Thrill ще Ви донесе отлични резултати навсякъде, където хищните видове се хранят с малки сребристи рибки. Въпреки съотношението между теглото на примамката и нейния размер, тя е създадена да бъде водена ..
15.69 лв.
Производител: Osako Арт.номер: 154368
Блесна тип ''незацепляйка'' с единична кука и предпазител. Предотвратява закачането на куката при растителност. Изключително подходяща примамка за риболов на щука, сом и бяла риба. Отличава се с прецизна изработка...
4.99 лв.
Производител: Osako Арт.номер: 154416
Пластмасова изкуствена примамка оборудвана с две тройни куки BLN №6 като задната кука е снабдена с перо и ламе което прави вида на примамката по атрактивен.Тясната и сравнително къса лопатка придава на воблера естествено движение и доста силна вибрация, което подлудява хищниците.Дължина: 6см.Тегло: ..
6.39 лв.
Производител: Mistrall Арт.номер: 7421
Плуващ воблер с две тройни куки WMC и вградени съчми, които издават неустоим за хищника звук.Дължина: 7 см.Тегло: 15 гр.Дълбочина на газене: 1,5-4 м...
9.99 лв.
Производител: Osako Арт.номер: 154414
Повърхностна примамка за риболов на щука, сом и костур. Твърдият дизайн на тялото,  полумеката  и въртящата опашка, го отличава от останалите воблери. Въртящата се опашка създава силни вибрации и много силен звук, като отблъсква и върти водата точно като ранена рибка, а точно това търсят..
5.99 лв.
Производител: Siweida Арт.номер: 7420
Воблер с две тройни куки и вградени съчми, които издават неустоим за хищника звук.Дължина: 7 см.Тегло: 14 гр.Дълбочина на газене: 0.5-2.5 м...
6.89 лв.
Производител: Siweida Арт.номер: 7422
Хитрите риболовци се обръщат към XJS, когато е ключът към успеха е бавната презентация. Воблера включва всички качества на серията X-Rap, а бавната му изкусителна акция привлича вниманието и на най-придирчивите риби. Притежава неутрална плаваемост и се издига леко при стопиране, което позволява голя..
11.99 лв.
Производител: SPRO Арт.номер: 155703
Тази 2.5 грамова, потъваща примамка е перфектната имитация на камола. Със специфичната си лопатка тя има въртеливо движение, което влудява пъстървата...
7.39 лв.
Показани са от 1 до 22 от 22 резултата (1 страници)

Качествени воблери в movi-fishing.bg


Онлайн магазинът на movi-fishing.bg предлага богато разнообразие от цветни воблери за примамки, които няма да ви разочароват. Със специално изработените воблери ще успеете да уловите най-хитрите и придирчиви риби без никакви проблеми! Без значение дали хищниците са на дъното, над водорасли или просто във водата, воблерите ще ги уловят. Предлагат се в различна форми и разцветки, някои от моделите притежават неутрална плаваемост и се издигат леко при паузиране, което позволява голямо разнообразие в презентациите. Воблерите са произведени от качествените производители в бранша като Rapala, Salmo и SPRO.