Воблери

Показване:
Подреждане по:
Rapala Clackin Crank - Примамки ИЗЧЕРПАНО

Rapala Clackin Crank

Към голямото разнообразие от цветове налични за серията Clackin Crank се добавя и новото предложение за 2013 година: цвят PRT. Clackin Crank серията на Rapala няма да Ви разочарова - ще успеете да лов..

18.15 лв.

Rapala Jointed Shad Rap - Примамки ИЗЧЕРПАНО

Rapala Jointed Shad Rap

Пластмасова версия на легендарния Shad Rap от две части, които излъчват ясно и силно "Аз съм болна рибка". Леко усилената акция веднага променя настроенито на иначе незаинтересованите риби.Модел ..

14.99 лв.

Rapala Original Floater - Примамки ИЗЧЕРПАНО

Rapala Original Floater

Все още това е примамка номер 1 ! Без значение дали я използвате за туичинг на повърхността, дали я водите в плитка вода или я сваляте ниско до дъното с утежнители, акцията на ранена рибка продължава ..

16.89 лв.

Rapala Rippin' Rap - Примамки ИЗЧЕРПАНО

Rapala Rippin' Rap

Примамката е от моделите без човка и с тясно тяло, проектирана да потъва лесно и да се втурва през водата. Силно вибриращата акция е подкрепена с ясно изразени звуци, идващи от BB-звукова камера. Идеа..

13.49 лв.

Rapala Scatter Rap Countdown - Примамки ИЗЧЕРПАНО

Rapala Scatter Rap Countdown

Подвижна, пъргава, с насечена акция, с която никоя друга примамка не може да се сравнява. Scatter Rap® CountDown плува, като променя посоката си непрекъснато и внезапно – пълна имитация на ранена рибк..

18.55 лв.

Rapala Shad Rap

Два нови цвята (GTU/OTU) от сериите Shad Rap и Shallow Shad Rap са вече налични в различни размери - възползвайте се от новите предложения на Rapala за 2013 година!Моделът е еднакво ефективен и при тр..

15.10 лв.

Rapala Snap Rap - Примамки ИЗЧЕРПАНО

Rapala Snap Rap

Тази примамка е проектирана да бъде използвана с резки подръпвания на пръчката, които предизвикват неустоима акция. Дизайнът на воблера е идеален за кастинг както от брега, така и от лодка. Уникалният..

13.20 лв.

Rapala Ultra Light Minnow - Примамки ИЗЧЕРПАНО

Rapala Ultra Light Minnow

Възползвайте се от новите предложения за 2013 година от серия Ultra Light Minnow - цветове RT и TR.Големи възможности в малка примамка. Утежнено тяло, което се замята много добре във вятър и учудващо ..

14.99 лв.

Rapala X-Rap Jointed Shad

Хитрите риболовци се обръщат към XJS, когато е ключът към успеха е бавната презентация. Воблерът включва всички качества на серията X-Rap, а бавната му изкусителна акция привлича вниманието и на най-п..

27.69 лв.

Salmo Bullhead - потъващ - Примамки ИЗЧЕРПАНО

Salmo Bullhead - потъващ

Bullhead е един от най-старите модели на Salmo, който многократно е доказвал своите възможности при риболов на хищници. Може да използвате Bullhead при риболов в бързотечащи малки реки, както по така ..

9.79 лв.

Salmo Executor Shallow Runner - плуващ - Примамки ИЗЧЕРПАНО

Salmo Executor Shallow Runner - плуващ

Подходящ е за тиха вода! Стандартният метод за риболов е да се води с променлива скорост, която позволява на EXECUTOR-a да се приближава почти до повърхността на на водата. Ако го ползваме за тролинг,..

15.59 лв.

Salmo FREEDIVER 12cm

Това е floating (плуваща) примамка, която достига значителни дълбочини, с уникална издължена форма и голяма лопатка, като никоя друга на пазара. Вътрешността на воблера също го отличава от всички оста..

20.59 лв.

Salmo Frisky Deep Runner - плуващ

Frisky е сравнително нов модел на Salmo, който е спечелил много фенове благодарение на невероятите си движения, които са неустоими за всички хищни риби. Предлага се само плаващ, като може да се и..

15.69 лв.

Salmo Hornet Deep Runner - потъващ - Примамки ИЗЧЕРПАНО

Salmo Hornet Deep Runner - потъващ

Дългогодишният опит е доказал, че този модел е изключително ефикасен за лов на всякакъв вид риба - пъстърва, костур, щука и много други.Идеален воблер за риболов по течението! Прибирайте воблера малко..

8.99 лв.

Salmo Hornet Deep Runner 9F - плуващ - Ново

Salmo Hornet Deep Runner 9F - плуващ

Създаден в партньорство с най-добрите риболовци на сом в Унгария и за първи път представен през 2011-та, Hornet 9 F вече се доказа във всяко едно отношение, че е също толкова успешен, колкото и по-мал..

23.69 лв.

Salmo Image Fanatic Floating - плуващ - Примамки ИЗЧЕРПАНО

Salmo Image Fanatic Floating - плуващ

Fanatic е също една от класиките на Salmo - чупещ се воблер с много жива акция. Много подходящ избор е при лайт спининг за поточета и дори езера. Предлага се в един универсален размер- 7 см и само в п..

9.99 лв.

Salmo Image Tiny - потъващ

Моделът Tiny на Salmo говори сам за себе си - малко тяло, което крие невероятна вътрешна сила и агресивност. Може да го използвате успешно при риболов срещу и по течението на реката. Ако се намирате н..

12.39 лв.

Salmo Lil' Bug - плуващ

Ново поколение повърхностна примамка – Salmo Полша вдига високо летвата, като представя новото попълнение към своето семейство от изкуствени примамки. Това е отговорът на набиращия все по-голяма попул..

11.79 лв.

Salmo Minnow - плуващ - Примамки ИЗЧЕРПАНО

Salmo Minnow - плуващ

Всички стандартни методи на риболов с воблер ще дадат добър резултат при използване на Minnow. При риболов на река съвсем спокойно можете да водите воблера по течението, както и срещу него или перпенд..

0.00 лв.

Salmo Perch - плуващ - Примамки ИЗЧЕРПАНО

Salmo Perch - плуващ

Класически модел на Salmo с изключителна аеродинамична форма, който е достъпен и в нова окраска. За това семейство воблери е препоръчително да се водят сравнително бавно, със случайни паузи и резки пр..

13.89 лв.

Salmo Pike - плуващ - Примамки ИЗЧЕРПАНО

Salmo Pike - плуващ

Всички плуващи модели от тази серия могат да се използват много успешно при риболов на места с растителност и плитка вода! Тези воблери се водят сравнително бавно, но е хубаво от време на време да сме..

13.49 лв.

Salmo Pop - плуващ

Salmo Pop е една ефективна примамка, която се препоръчва за риболов на всякакви хищници. Има няколко начина за риболов с моделите POP! Трябва да си настроите техниката на водене на воблера в зави..

12.49 лв.

Salmo Slider - потъващ 7cm

Salmo Slider - воблерът е истински виртуоз в цялото семейство примамки, разработени специално за големи хищници. Ляво, дясно...Ляво, дясно... Криволичещият танц на Slider изкарва хищниците извън нерви..

19.69 лв.

Salmo Thrill - потъващ

Серията Thrill воблери на Salmo e достъпна от 2007 година и вече се е превърнала в класика. Thrill ще Ви донесе отлични резултати навсякъде, където хищните видове се хранят с малки сребристи рибки.&nb..

15.69 лв.

Камола - Trout Master - Примамки -1% ИЗЧЕРПАНО

Камола - Trout Master

Тази 2.5 грамова, потъваща примамка е перфектната имитация на камола. Със специфичната си лопатка тя има въртеливо движение, което влудява пъстървата...

7.50 лв. 7.39 лв.

Качествени воблери в movi-fishing.bg


Онлайн магазинът на movi-fishing.bg предлага богато разнообразие от цветни воблери за примамки, които няма да ви разочароват. Със специално изработените воблери ще успеете да уловите най-хитрите и придирчиви риби без никакви проблеми! Без значение дали хищниците са на дъното, над водорасли или просто във водата, воблерите ще ги уловят. Предлагат се в различна форми и разцветки, някои от моделите притежават неутрална плаваемост и се издигат леко при паузиране, което позволява голямо разнообразие в презентациите. Воблерите са произведени от качествените производители в бранша като Rapala, Salmo и SPRO.