Електрошокови палки

Показване:
Подреждане по:

Електрошок FOX M-11

Електрошок M11 Fox има удароустойчив метален корпус и мощен LED прожектор.Електрошок FOX M11 е направен на базата на нова технология, която увеличава мощността на електрошока около 1.5 - 2 пъти в срав..

18.70 лв.

Електрошок Iphone

Електрошок iphone се характеризира с елегантен и уникален дизайн под формата на смарттелефон. Също така е лесен за управление, чрез бутоните от страничната му част. Електрошок iphone е изработен от пл..

19.49 лв.

Електрошок KL-109

Електрошок с фенер като много ефикасно средство за самозащита. Компактен и лек с пластмасово тяло и енергоспестяващ LED диод с дълъг живот на употреба. Може да се ползва самостоятелно като фенер или к..

14.70 лв.

Електрошок К-95

Уникален дизайн, който ви дава тактическо предимство. Вашия противник дори не подозира, че изглеждащото като обикновен мобилен телефон устройство всъщност е мощно средство за самоотбрана. Запомнете, п..

19.49 лв.

Електрошок мод.TW-801

Eлектрошок TW-801 TYPE с компактни размери, деликатен външен вид, удобен за носене (изключително подходящ за дамска чанта или носене в джоб), идеално средство за самозащите. Може да служи и като фенер..

20.00 лв.

Електрошок с фенерче mod.1101

Електрошок 1101 с фенерче Компактен и лек уред две в едно: електрошок и LED фенер с презареждаема батерия с голям капацитет. Фенерът е с 1 режим на работа в непрекъсната светлина. Тялото е направ..

10.79 лв.