Меню
Количка

Електрошокови палки

Производител: КИТАЙ Арт.номер: 154518
Електрошок M11 Fox има удароустойчив метален корпус и мощен LED прожектор.Електрошок FOX M11 е направен на базата на нова технология, която увеличава мощността на електрошока около 1.5 - 2 пъти в сравнение с подобните на него. Електрошока модел M11 Fox използва сферични електроди от нов "коронарен" ..
18.70 лв.
Производител: КИТАЙ Арт.номер: 1289
Електрошок iphone се характеризира с елегантен и уникален дизайн под формата на смарттелефон. Също така е лесен за управление, чрез бутоните от страничната му част. Електрошок iphone е изработен от пластмаса, с вградена литиевойонна батерия и вградено лед фенерче. В  него е интегрирана съвремен..
19.49 лв.
Производител: КИТАЙ Арт.номер: 5011
Електрошок с фенер като много ефикасно средство за самозащита. Компактен и лек с пластмасово тяло и енергоспестяващ LED диод с дълъг живот на употреба. Може да се ползва самостоятелно като фенер или като електрошок. Превключва се посредством предпазен бутон. Предпазва от агресивни нападатели, в това..
14.70 лв.
Производител: КИТАЙ Арт.номер: 8525
Уникален дизайн, който ви дава тактическо предимство. Вашия противник дори не подозира, че изглеждащото като обикновен мобилен телефон устройство всъщност е мощно средство за самоотбрана. Запомнете, предназначението на електрошока, както и на всички средства за самозащита е да ви дадат време и възмо..
19.49 лв.
Производител: КИТАЙ Арт.номер: 156450
Eлектрошок TW-801 TYPE с компактни размери, деликатен външен вид, удобен за носене (изключително подходящ за дамска чанта или носене в джоб), идеално средство за самозащите. Може да служи и като фенерче при нужда. Фенерчето и шока се включват отделно с плъзгача, намиращ се отстрани на уреда. Първ..
20.00 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)