Меню
Количка

Ръкавици и Чорапи

Производител: Други Арт.номер: 155669
Удобна и много ефикасна грейка за тяло. Предлага комфортна топлина от около 40-50 градуса с часове и е незаменима при зимен риболов, лов или спорт. Нетоксична, съдържаща единствено натурални съставки, грейката е готова за работа веднага след отваряне на пакетчето. Излъчваната топлина е достатъчно ин..
2.99 лв.
Производител: Други Арт.номер: 155525
Джобната печка излъчва топлина в продължение на около 6-8 часа с едно зареждане. Използва се в студено време, за да поддържа температурата на тялото или да сгрее ръцете ви. Използва се бензин за запалки...
31.19 лв.
Производител: FilStar Арт.номер: А
Неопренови ръкавици с възможност за откриване на три пръста. Дланите са гумирани за по-голямо удобство при използване. Притежават светлоотразителен елемент, ширината на китките се регулира с велкро лента с логото на FilStar.Ръкавиците се предлагат в размери L, XL и XXL...
17.10 лв.
Производител: FilStar Арт.номер: 159321
Неопренови зелени ръкавици с гумирани длани. Дебелината на неопрена е 3 мм. Имат възможност за откриване на три пръста. Ширината на китките се регулира с ластична велкро лента. Ръкавиците се предлагат в размери L, XL и XXL..
16.59 лв.
Производител: FilStar Арт.номер: 2948
Неопренови ръкавици FilStar, висококачествени термо ръкавици, позволяващи ви да използвате вашия смартофон без да сваляте ръкавиците. Имат регулируема каишка за китката и противохлъзгащо покритие на дланта.Материал: 100% полиестер..
20.59 лв.
Производител: Daiwa Арт.номер: 166704
Неопренови ръкавици с лого Daiwa..
12.29 лв.
Производител: Fox Rage Арт.номер: 151964
Ръкавици Fox Rage Thermal Camo са висококачествени и стилни термо ръкавици, позволяващи да използвате вашия смартофон през студените зимни месеци.Размер: XL..
52.59 лв.
Производител: Abu Garcia Арт.номер: 2999
Фини неопренови ръкавици с велкро лента за плътно прикрепяне към китката. Подходящи както за риболов, така и за друг вид дейности. Три свободни пръста осигуряват комфорт при работа с дребни детайли.Размер: XLТегло: 65гр. ..
30.49 лв.
Арт.номер: 171188
Леки, удобни и надеждни ръкавици китайско производство, реплика на известната модна марка Oakley. Ръкавиците са изработени от синтетична кожа, полиестeр и EVA пяна за точките (оформена като твърд протектор за защита кокалчетата на външната част на дланта и пръстите). Ръкавиците осигуряват сигурна за..
25.49 лв.
Арт.номер: 11543
Леки, удобни и надеждни ръкавици китайско производство, реплика на известната модна марка Oakley. Ръкавиците са изработени от синтетична кожа, полиестeр и EVA пяна за точките (оформена като твърд протектор за защита кокалчетата на външната част на дланта и пръстите). Ръкавиците осигуряват сигурна за..
26.39 лв.
Производител: Fox Rage Арт.номер: 6377
Поддържането на краката ви топли през по-студените месеци е от ключово значение за добър дневен риболов и това са чорапите за това. Високи топлинни качества благодарение на изолацията Thermolite®.Номер (EU 40-43) ..
24.59 лв.
Производител: Fox Rage Арт.номер: 6491
Поддържането на краката ви топли през по-студените месеци е от ключово значение за добър дневен риболов и това са чорапите за това. Високи топлинни качества благодарение на изолацията Thermolite®.Номер (EU 44-47) ..
21.29 лв.
Производител: Други Арт.номер: 155566
Италиански дебели чорапи със средна дължина. Това, което ги отличава от останалите чорапи е удобството и топлината, които предлагат. Подходящи са за носене както с ботуши, така и с по-ниски обувки. Не запарват краката и запазват топлината им, като не позволяват да изстинат. Предлагат се в различни р..
4.10 лв.
Показани са от 1 до 13 от 13 резултата (1 страници)