Ръкавици и Чорапи

Показване:
Подреждане по:

Грейка за ръце

Удобна и много ефикасна грейка за ръце. Предлага комфортна топлина от около 40-50 градуса с часове и е незаменима при зимен риболов, лов или спорт. Нетоксична, съдържаща единствено натурални съставки,..

2.99 лв.

Грейка за стъпало

Удобна и много ефикасна грейка за стъпало. Предлага комфортна топлина от около 40-50 градуса с часове и е незаменима при зимен риболов, лов или спорт. Нетоксична, съдържаща единствено натурални състав..

3.99 лв.

Грейка за тяло

Удобна и много ефикасна грейка за тяло. Предлага комфортна топлина от около 40-50 градуса с часове и е незаменима при зимен риболов, лов или спорт. Нетоксична, съдържаща единствено натурални съставки,..

2.99 лв.

Джобна печка Earth

Джобната печка излъчва топлина в продължение на около 6-8 часа с едно зареждане. Използва се в студено време, за да поддържа температурата на тялото или да сгрее ръцете ви. Използва се бензин за запал..

16.39 лв.

Неопренови ръкавици FilStar FG001 2mm

Неопренови ръкавици с възможност за откриване на три пръста. Дланите са гумирани за по-голямо удобство при използване. Притежават светлоотразителен елемент, ширината на китките се регулира с велкро ле..

17.10 лв.

Неопренови ръкавици FilStar FG002 3mm - Аксесоари ИЗЧЕРПАНО

Неопренови ръкавици FilStar FG002 3mm

Неопренови зелени ръкавици с гумирани длани. Дебелината на неопрена е 3 мм. Имат възможност за откриване на три пръста. Ширината на китките се регулира с ластична велкро лента. Ръкавиците се пред..

16.59 лв.

Неопренови ръкавици FilStar FG003 2mm - Облекло ИЗЧЕРПАНО

Неопренови ръкавици FilStar FG003 2mm

Неопренови ръкавици с два изрязани пръста и гумирани длани. Дебелина на неопрена - 2мм. Имат отпечатано светлоотразителното лого на FilStar.Ръкавиците се предлагат в размери L...

15.30 лв.

Неопренови ръкавици FilStar FG004 3mm

Неопренови ръкавици модел FilStar FG004 са практични и удобни ръкациви с дебелина на неопрена 3mm. За удобство три от пръстите може да се открият, а дланите са гумирани. Ширината на китките може да бъ..

20.59 лв.

Неопренови ръкавици FilStar FG005

Неопренови ръкавици FilStar FG005 се отличават с дебелина на неопрена 3 mm. В областта на китката има лента, с която може да пристегнете ръкавицата, за да стои удобна и стегната на ръката. От вътрешна..

20.59 лв.

Ръкавици неопрен сиви

Неопренови ръкавици с лого Daiwa..

12.29 лв.

Ръкавици неопрен ABU Garcia

Фини неопренови ръкавици с велкро лента за плътно прикрепяне към китката. Подходящи както за риболов, така и за друг вид дейности. Три свободни пръста осигуряват комфорт при работа с дребни детайли.Ра..

30.49 лв.

Ръкавици неопрен сини

Неопренови ръкавици с лого Daiwa..

12.29 лв.

Чорапи зимни средни

Италиански дебели чорапи със средна дължина. Това, което ги отличава от останалите чорапи е удобството и топлината, които предлагат. Подходящи са за носене както с ботуши, така и с по-ниски обувки. Не..

4.10 лв.