Оборудване за лодки

Показване:
Подреждане по:

Bestway Air Hammer 30см

Помпата е предназначена за напомпване на различни надувни продукти.Подходяща за лодки, надуваеми матраци и надуваеми басейни.Гъвкав маркуч с 3 накрайника за различни видове вентили,здрава и надеждна к..

6.19 лв.

Bestway транцева дъска

Възможност за монтиране на по-голямата част от надуваемите лодки.Поддържа двигателя.Лесна монтиране.Регулируема тръба от неръждаема стомана.Подходяща за извънбордов двигател до 3кс.Подходяща за извънб..

60.89 лв.

Гребла за лодка алуминиеви - Bestway

 Многофункционални алуминиеви гребла, всяко с дължина 145 см,        които могат да се съберат в едно - с дължина 218 см.Произведени от висококачествен алуминийОграничителни м..

32.99 лв.

Гребла за лодка пластмасови - Bestway

Конструкция от 3 секцииЛесни за сглобяване и разглобяванеОребрени лопаткиЛек и здрав материал..

13.39 лв.

Електрическа помпа 12V Bestway 62097

Помпа със захранване на 12 V (включване на мястото на запалката) за всички видове надуваеми изделия на Bestway.Има 3 вида накрайници за помпане.Тази помпа е предназначена за бързо и лесно надуван..

24.79 лв.

Помпа за лодка Bestway 36см

Помпа за лодка Bestway Air Hammer 36смПодходяща, както за напомпване, така и за изпомпване.Подходяща за лодки, надуваеми матраци и надуваеми басейни.Гъвкав маркуч с 3 накрайника за различни видов..

8.39 лв.

Помпа за лодка Bestway 40см - Лодки и мотори ИЗЧЕРПАНО

Помпа за лодка Bestway 40см

Ръчна помпа за въздух, проектирана да надува топки, матраци лодки и надуваеми играчки с универсални клапани.ХарактеристикиЛесна промяна на режимите за напомпване и изпомпванеДвупосочно действиеДължина..

16.85 лв.

Стойка за въдица

Стойка за въдица за лодка с различни начини на захващане..

19.79 лв.

Стойка за въдица за лодка - ИЗЧЕРПАНО

Стойка за въдица за лодка

Стойка за въдица за лодка регулируема. Стойката може да се регулира както на страни така и на височина.Също така монтирането може да е както хоризонтално така и вертикално в зависимост от желаното мяс..

29.79 лв.