Шомполи и смазки за оръжие

Показване:
Подреждане по:

Оксидация BALLISTOL QUICK-BROWNING 50ML

Полезната новост за експерти и любители. Оксидация Klever за желязо и стомана. Процесът на продължава от 10 минути до получаване на ефекта. Затова Klever Quick-Browning спестява време и пари. Klever Q..

25.89 лв.

Импрегнант Ballistol Pluvonin, 200мл спрей

Импрегниращия спрей Ballistol Pluvonin осигурява изключителна водонепромокаемост и защита от замърсяване на всички естествени и синтетични тъкани, както и на кожа и Goretex. Подходящ е за защита на..

9.79 лв.

Комплект смазки за поддръжка на оръжие Ballistol.

Комплект за поддръжка на оръжие на немската фирма Ballistol.В него може да намерите универсален спрей Ballistol,50мл.Студен обезмаслител-спрей Ballistol,50мл.Препарат за бързо брюниране Ballistol,..

41.10 лв.

Масло за дърво Ballistol Balsin - 50 мл., Bright

Маслото за дърво Ballistol Balsin се ползва за поддържане и предпазване на приклади, които не са лакирани. Придава на дървото по-тъмен цвят, който става по-наситен с всяко следващо нанасяне.Маслото..

10.59 лв.

Масло за дърво Ballistol Balsin - 50 мл., Brown

Маслото за дърво Ballistol Balsin се ползва за поддържане и предпазване на приклади, които не са лакирани. Придава на дървото по-тъмен цвят, който става по-наситен с всяко следващо нанасяне.Маслото..

10.89 лв.

Масло за дърво Ballistol Balsin - 50 мл., Red Brown

Маслото за дърво Ballistol Balsin се ползва за поддържане и предпазване на приклади, които не са лакирани. Придава на дървото по-тъмен цвят, който става по-наситен с всяко следващо нанасяне.Маслото..

10.89 лв.

Оръжейна смазка Ballistol Gunex - 200 мл, спрей

Оръжейната смазка Ballistol Gunex премахва отлагания от барут и месинг и осигурява безпроблемната работа на цялостните механизми на пушките, пистолетите и револверите. Разтваря втвърдените остатъци..

16.79 лв.

Оръжейна смазка Ballistol spray - 200 мл.

Универсалният спрей Ballistol Oil 200 ml е един от малкото алкални масла. Смазката не се втвърдява с времето, напълно е биоразградима, щадяща кожата и безопасна за храната. Универсалната ..

14.19 лв.

Оръжейна смазка Ballistol spray - 350 мл.

 Универсалният спрей Ballistol Oil 350 ml е един от малкото алкални масла. Смазката не се втвърдява с времето, напълно е биоразградима, щадяща кожата и безопасна за храната. Универса..

23.29 лв.

Оръжейна смазка Ballistol, 100мл спрей

Универсалният спрей Ballistol Oil 100 ml е един от малкото алкални масла. Смазката не се втвърдява с времето, напълно е биоразградима, щадяща кожата и безопасна за храната. Универсалната ..

10.99 лв.

Оръжейна Смазка Ballistol, 50мл спрей

Универсалният спрей Ballistol Oil 50 ml е един от малкото алкални масла. Смазката не се втвърдява с времето, напълно е биоразградима, щадяща кожата и безопасна за храната. Универсалната с..

6.59 лв.

Оръжейна смазка ГОИ-54 - 100 мл.

Начин на употреба: Нанася се върху метална повърхност с тампон от памучен плат. Разтопява се в затоплена вода (50С) и може да се използва шомпол или четка.Съдържа минерални масла, восъци и инхиби..

6.59 лв.

Препарат BALLISTOL за почистване на супресори 500ml.

Препаратът за почистване на супресори от Ballistol се разтваря и неутрализира автоматично остатъците от горенето. Супресорите са особено трудни за почистване, ако не могат да бъдат демонтирани.&n..

29.59 лв.

Силиконов спрей Ballistol Silikone, 200мл

Силиконовият спрей на Ballistol се използва за смазване и предпазване на части от каучук, пластмаси, дърво, кожа, метал, стъкло, текстил и др. Силиконовият слой предпазва материала от атмосферни влиян..

10.59 лв.

Смазкa Грес за оръжие Ballistol Vaseline 50 мл

Грес за оръжие Ballistol Vaseline 50 мл с много добро качество, подходящ за поддържане на всякакъв вид оръжия. Особено полезен за смазване на вътрешни и външни метални части на оръжието, както и на ..

7.79 лв.

Смазка за оръжие Сокол

Качествена смазка за оръжие. За почистване и смазване на оръжия. Може да се използва и за смазване на всякакви метални повърхности. Голям плюс на смазката е, че се впръсква, с което се позволяв..

6.10 лв.

Смазка за почистване на цеви ROBLA SOLO MIL 65ML

Смазка за почистване на цеви Robla Solo MIL 65ml.Този препарат се препоръчва за очистване на цеви. За тази цел запушете отвора с парче корк или каучук и напълнете цевта с Robla Solo MIL до горе...

10.29 лв.

Шомпол MEGALINE кал. 12

Комплект протриватели от италианската фирма Мегалайн.Подходящ за 12 калибър. Комплектът съдържа вълнен,синтетичен и месингов протривател, както и дръжка судължител за протривателите и съд за смазка...

18.49 лв.

Шомпол MEGALINE кал. 16

Комплект протриватели от италианската фирма Мегалайн.Подходящ за 16 калибър. Комплектът съдържа вълнен,синтетичен и месингов протривател, както и дръжка судължител за протривателите и съд за смазка...

16.39 лв.

Шомпол MEGALINE кал. 22 за карабина

Комплект протриватели от италианската фирма Мегалайн. Подходящ за калибър 22 за карабина. Комплектът съдържа вълнен, синтетичен и месингов протривател, както и дръжка судължител за протривателите и съ..

17.10 лв.

Шомпол MEGALINE кал. 7.62 и 9.3 за карабина

Комплект протриватели от италианската фирма Мегалайн.Подходящ за калибър 7.62 мм. и 9.3 мм. Комплектът съдържа вълнен,синтетичен и месингов протривател, както и дръжка судължител за протривателите...

17.10 лв.

Шомпол MEGALINE кал. 9мм. за пистолет или револвер

Комплект протриватели от италианската фирма Мегалайн. Подходящ за калибър 9мм. Комплектът съдържа вълнен, синтетичен и месингов протривател, както и дръжка судължител за протривателите и съд за смазка..

15.10 лв.

Шомпол въже за нарезно оръжие кал.243win

Шомпол въже , изработено от висококачествени материали за почистване на карабини в следния калибър, 243win..

17.19 лв.

Шомпол въже за нарезно оръжие кал.270win

Шомпол въже , изработено от висококачествени материали за почистване на карабини в следния калибър, 270win..

17.19 лв.

Шомпол въже за нарезно оръжие кал.7.62

Шомпол въже , изработено от висококачествени материали за почистване на карабини в следния калибър, 7.62..

17.19 лв.

Шомпол дръжка за карабина

Шомпол  дръжка за карабина цял 85см...

12.10 лв.