Меню
Количка

Ножове

Производител: Gerber Арт.номер: 11826
Прекрасен нож тип SurvivorНожа е с опростена структура за максимална надеждност. Дръжката е от неметал със силиконово покритие за осигуряване на стабилен захват. Има отвор за връв против изпускане. Стоманено острие с добро заточване. Текстилен калъф за носене на колан. Изделието е придружено с кратъ..
41.00 лв.
Производител: Gerber Арт.номер: 152953
Модернизирана версия на класическия, минималистичен мултитул. Основните инструменти - Голям нож с гладко острие, отварачка, кръстата отвертка,  малка и средна права отвертка - се събират под здрава, гумена дръжка, която се държи стабилно с и без ръкавици.+ Инструкции за оцеляване написани от Be..
23.00 лв.
Производител: Gerber Арт.номер: 104195
Нож GERBER Bear Grylls Paracord Fixed Bladeпредназначен за outdoor ентусиастите, за които всеки грам е от значение. Перфектното острие предлага удобен и сигурен захват за всяка ръка, независимо от размерите й. Голямото уширение между ръката и острието позволява прилагане на по-голям натиск в сл..
43.00 лв.
Производител: Gerber Арт.номер: 11296
Черният нож с фиксирано острие Warrant е с изцяло излята конструкция за максимална здравина. Традиционно здравата стомана е подсилена с титаниева сплав. Warrant е с острие Tanto - следващо стари самурайски традиции, което е сред най- предпочитаните от ловците по света. Краят на алуминиевата дръжка е..
45.00 лв.
Производител: Rapala Арт.номер: 3076
Този малък сгъваем нож ще се превърне в постоянен спътник в предния Ви джоб. Притежава 6 см острие от неръждаема стомана, гофрирана дръжка и е лесен за употреба дори с една ръка...
19.19 лв.
Производител: FilStar Арт.номер: 156148
Филетиращ нож Filstar с дължина на острието 10,5см. В комплекта е включен предпазител за острието, на върха на който има точило...
10.69 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)