Ножове

Показване:
Подреждане по:
Gerber 114 - Аксесоари ИЗЧЕРПАНО

Gerber 114

Прекрасен сгъваем нож тип SurvivorНожа е с опростена структура за максимална надеждност. Сгъва се чрез натискане на пластината в задния край на дръжката, което осигурява сигурно заключване. Дръжката е..

17.89 лв.

Gerber 134

Прекрасен нож тип SurvivorНожа е с опростена структура за максимална надеждност. Дръжката е от неметал със силиконово покритие за осигуряване на стабилен захват. Има отвор за връв против изпускане. Ст..

41.00 лв.

Gerber 342 - Аксесоари ИЗЧЕРПАНО

Gerber 342

Острието се освобождава полуавтоматично и можете бързо и лесно да отворите ножа с една ръка. Основното предимство на полуавтоматичният нож пред автоматичният е неговата гъвкавост, дори,ако полуавтомат..

10.55 лв.

Gerber B19 - Аксесоари ИЗЧЕРПАНО

Gerber B19

Прекрасен нож тип SurvivorНожа е с опростена структура за максимална надеждност. Дръжката е от неметал със силиконово покритие за осигуряване на стабилен захват. Има отвор за връв против изпускане. Ст..

24.40 лв.

Gerber pocket tool

Модернизирана версия на класическия, минималистичен мултитул. Основните инструменти - Голям нож с гладко острие, отварачка, кръстата отвертка,  малка и средна права отвертка - се събират под здра..

23.00 лв.

Мачете  Gerber  2289 - Аксесоари ИЗЧЕРПАНО

Мачете Gerber 2289

Parang е съвременната версия на традиционното мачете на човека от джунглата. Неговото масивно острие прави прочистването на гъсталаците по-лесно. Безценен инструмент за джунглата и гората. Характери..

80.49 лв.

Нож GERBER Paracord Fixed Blade

Нож GERBER Bear Grylls Paracord Fixed Bladeпредназначен за outdoor ентусиастите, за които всеки грам е от значение. Перфектното острие предлага удобен и сигурен захват за всяка ръка, независимо о..

43.00 лв.

НОЖ GERBER WARRANT

Черният нож с фиксирано острие Warrant е с изцяло излята конструкция за максимална здравина. Традиционно здравата стомана е подсилена с титаниева сплав. Warrant е с острие Tanto - следващо стари самур..

45.00 лв.

Нож Rapala сгъваем - Къмпинг ИЗЧЕРПАНО

Нож Rapala сгъваем

Този малък сгъваем нож ще се превърне в постоянен спътник в предния Ви джоб. Притежава 6 см острие от неръждаема стомана, гофрирана дръжка и е лесен за употреба дори с една ръка...

14.29 лв.

Нож филетиращ FilStar 2

Филетиращ нож Filstar с дължина на острието 10,5см. В комплекта е включен предпазител за острието, на върха на който има точило...

9.29 лв.