Други

Показване:
Подреждане по:
Snag Bar Carp Zoom - Аксесоари ИЗЧЕРПАНО

Snag Bar Carp Zoom

Пръчките може да се разглобат по време на пренос или ако не са необходими. Ограничителят е с алуминиево покритие и може да се използва с всякакви видове bite alarms...

7.19 лв.

Грейка за ръце - Аксесоари ИЗЧЕРПАНО

Грейка за ръце

Удобна и много ефикасна грейка за ръце. Предлага комфортна топлина от около 40-50 градуса с часове и е незаменима при зимен риболов, лов или спорт. Нетоксична, съдържаща единствено натурални съставки,..

1.90 лв.

Грейка за стъпало - Аксесоари ИЗЧЕРПАНО

Грейка за стъпало

Удобна и много ефикасна грейка за стъпало. Предлага комфортна топлина от около 40-50 градуса с часове и е незаменима при зимен риболов, лов или спорт. Нетоксична, съдържаща единствено натурални състав..

2.69 лв.

Грейка за тяло - Аксесоари ИЗЧЕРПАНО

Грейка за тяло

Удобна и много ефикасна грейка за тяло. Предлага комфортна топлина от около 40-50 градуса с часове и е незаменима при зимен риболов, лов или спорт. Нетоксична, съдържаща единствено натурални съставки,..

2.00 лв.

Звънче за връх

Фосфорно звънче за върха на въдицата..

0.69 лв.

Мултифункционален LED фенер

Мултифункционален LED фенер  с компактни размери, качествен CREE XPE Q5 LED диод.Акумулаторният прожектор е с 3 режима на работа - силен, слаб и премигващ ..

19.49 лв.

Ножица за влакно FRICHY - -13%

Ножица за влакно FRICHY

Ножица за плетено и монофилно влакно от неръждаема стомана. Конструкцията на модела предлага използването и както за разтваряне на халки, така и за притискане на олова...

5.19 лв. 4.49 лв.

Ножица за торен червей

Ножица с 4 резеца подходяща за нарязване и накълцване на торен-калифорнийски-земен червей...

10.29 лв.

Оливетки с шлаух - Ново

Оливетки с шлаух

1гр. - 10бр./оп.1.5гр. - 10бр./оп.2гр. - 10бр./оп.2.5гр. - 10бр./оп.3гр. - 10бр./оп.4гр. - 8бр./оп.5гр. - 8бр./оп...

2.10 лв.

Рачило тип чадър

Сгъваемо рибарско рачило тип чадър с което лесно се ловят раци и малки рибки за стръв. Рачилото е с обособени дупки-улеи с мрежичка и така един път влязла рибката или рака не може да намери обратния п..

10.79 лв.

Светлинен сигнализатор за връх - Аксесоари -24%

Светлинен сигнализатор за връх

Светлинен сигнализатор за връх, който е много подходящ за фидер риболов Комплекта включва адаптер за фидер връх и адаптер за по-дебел връх 5мм. ..

4.49 лв. 3.39 лв.

Сгъваема рибарска ножица

Сгъваема рибарска ножица която перфектно се справя с рязането дори и на плетеното влакно.Размери: Разгъната е 10см.Сгъната е 9.5см...

2.19 лв.

Силиконов ринг за пелети

 Висококачествени рингове за пелети от "Panda" в прозрачен цвят. Изработени от специален силикон, който ги прави изключително еластични и здрави. Предлагат се в опаковка от 12 броя. ..

1.19 лв.

СТОЙКА ЗА РИБОЛОВ ТРИНОГА

Тринога стойка за риболов от алуминиева конструкция. Лесно се сглобява и разглобява. Краката са регулируеми и могат да се поставят под различен наклон. Много стабилна. Позволява лесно закрепване на..

20.29 лв.

Шпула за макара FL YF, OSAKO PS, COONOR NFR

Резервна шпула за макара  FL YF, OSAKO PS,  COONOR NFRНалични са размери 8000, 9000, 10000 ..

19.49 лв.