Ловни дрехи Percussion

Показване:
Подреждане по:

Двулицев елек Percussion Savane Wendeweste

Двулицев елек на френската фирма Percussion. Двете страни имат подсилващ материал на раменете и 2 просторни външни джоба  затварящи се с копчета и патрондаш за 10 патрона на всеки. Цв..

108.99 лв.

Ловен Костюм Alaska Elk 1795 "Superior II BlindTech Safety Mix" - Ново

Ловен Костюм Alaska Elk 1795 "Superior II BlindTech Safety Mix"

Новият Superior костюм, изключително лек и приятен на допир при носене. Изцяло с 100% водонепроницаема двуслойна Rain-Stop Мембрана.Вентилационни ципове и ново поколение допълнител..

635.79 лв.

Ловно яке " Alaska Elk 1795 Sniper Powerfleece Jacket BlindTEch Invisible" - ЛОВ Ново

Ловно яке " Alaska Elk 1795 Sniper Powerfleece Jacket BlindTEch Invisible"

Ловно яке " Alaska Elk 1795 Sniper Powerfleece Jacket BlindTech Invisible", якето е с качулка,има джобове два странични и един отпред на гърдите. Thermodry материята задържа топлината и може да диша с..

167.19 лв.

Мъжки ловен елек Percussion Stronger - оранжев камуфлаж

Линията дрехи Stronger от Percussion включва превъзходни дрехи в оранжев камуфлаж с впечатляваща издържливост и на добра цена.Елекът е подсилен на раменете и със специално обособен джоб за носене н..

89.99 лв.

Мъжки ловен зимен панталон Percussion Normandie - в цвят khaki

Серията дрехи Normandie от Percussion са с водоустойчива и дишаща мембрана, комбинирайки материя с висока производителност и функционални детайли, които правят всички дрехи от серията много практичн..

130.89 лв.

Мъжки ловен зимен панталон Percussion Sologne -в цвят khaki

Панталонът Sologne е изработен от ексклузивния за Percussion плат - Skintane Optimum. Ламинираната му мембрана осигурява изключителното представяне на цялата серия Sologne. Материята е водоустойчива..

117.69 лв.

Мъжки ловен летен панталон Percussion Savane

Изработен от полиестер, панталонът Savane е подходящ за топло и сухо време. Много лек, този панталон ефективно транспортира влагата навън.Характеристики:С 5 джоба и 1 за нож.С еласт..

70.99 лв.

Мъжко ловно зимно яке Percussion - Normandie

Серията дрехи Normandie от Percussion са с водоустойчива и дишаща мембрана, комбинирайки материя с висока производителност и функционални детайли, които правят всички дрехи от серията много практичн..

291.79 лв.

Мъжко ловно зимно яке Percussion - Sologne

Якето Sologne е изработено от ексклузивния за Percussion плат - Skintane Optimum. Ламинираната му мембрана осигурява изключителното представяне на цялата серия Sologne. Материята е водоустойчив..

230.69 лв.

Мъжко ловно яке Percussion - Softshell, оранжево - Ново

Мъжко ловно яке Percussion - Softshell, оранжево

Якето Softshell е изработено от 100% полиестер с троен водоустойчив и дишащ слой.Характеристики:С два топли джоба за ръцете с цип1 джоб с цип на гърдите2 вътрешни джобаКачулка, която се прибира в якат..

142.49 лв.