Свирки за животни

Показване:
Подреждане по:

Свирка примамка за лисици Nordik Fox Heat

Nordik Fox Heat е създадена за примамване на лисици, които са в търсене на партньор по време на размножителния период. Той е ефективен също и през останалите сезони за лисици, които защитават ..

53.19 лв.

Свирка примамка за сръндаци Nordik Roe

Nordik Roe - свирка примамка за сръндациЗвуковата примамка Nordik Roe е създадена специално за привличане на сръндаци, чрез имитиране на женска или малко сърне. Настроена предварителн..

63.10 лв.

Свирка примамка за хищници Nordik Crying Bird

Nordik Crying Bird е специално разработена да имитира звуците на птици бедствие. Тези звуци са много ефективни и можете да примамите много успешно хищници(чакали,лисици и др.)За да имитирате пт..

63.69 лв.

Свирка примамка за хищници Nordik Mini Predator

Nordik Mini Predator е разработена специално за лов на хищници при тежки зимни условия. Тази примамка е много лесна за употреба и основното и предимство пред другите,е че не замръзва при минус..

44.19 лв.

Свирка примамка за хищници Nordik Plain Pain

Nordik Plain Pain е примамка лесна за употреба, без да използвате ръцете си. Това означава, че ръцете ви са свободни и можете да държите оръжието си докато свирите с нея. Уникалният дизайн на ..

33.29 лв.

Свирка примамка за хищници Nordik Predator Pre-Tuned

Звуци на мишкаЗа имитиране на звук от мишка, поставете гуменият пръстен във възможно най-крайно положение на свирката(към устата) и надувайте на къси интервали.Заек и заек подземник в беда ..

63.10 лв.