Сигнализатори и обтегачи

Показване:
Подреждане по:
Swinger Fl Mkm-3 Black - ИЗЧЕРПАНО

Swinger Fl Mkm-3 Black

Специалната система за захващане на влакното позволява адаптиране към различни диаметри влакна. На рамото на обтегача има балансираща тежест от 80 грама, която може да се фиксира надеждно на желаната ..

80.79 лв.

Аларма за пръчка FBA-53 - ИЗЧЕРПАНО

Аларма за пръчка FBA-53

Аларма за пръчка с включени батерии...

7.59 лв.

Единичен сигнализатор за комплект ROLER SHOCK/ жълт - Ново

Единичен сигнализатор за комплект ROLER SHOCK/ жълт

Единичен сигнализатор ROLER SHOCK, който може да се добави към приемник от серията сигнализатори на Delphin®Характеристики на сигнализатора:Захранван от 3 батерии, тип LR44. Възможност за задаване на ..

24.89 лв.

Звуков Сигнализатор - Аксесоари ИЗЧЕРПАНО

Звуков Сигнализатор

Звуков сигнализатор за риболов...

11.25 лв.

Звуков Сигнализатор

Аларма Osako в камуфлажна окраска. Работи с 1 x LR23A/12v  батерия, която е включена към алармата. LED светлина - синя. Разполага с жак за swinger...

11.59 лв.

Звънче двойно

Двойно звънче с пластмасови щипки..

0.29 лв.

Звънче за връх

Фосфорно звънче за върха на въдицата..

0.69 лв.

Комплект сигнализатори Bandit Remote alarm set 3+1

Комплект от 3 сигнализатори и централа. Регулируема сила на звука и чувствителност, може да се включи и индикатор. Сигнализаторите работят с 1 х 9V батерия, а централата с 3 х ААА (не са включени)...

188.29 лв.

Комплект сигнализатори FilStar FSBA-23

Комплект от три сигнализатори и една станция в удобно малко куфарче.Характеристики: Водоустойчиви сигнализатори;Rolling Code System, която не допуска смесване на сигналите между сигнализат..

136.89 лв.

Комплект сигнализатори FSBA-25

Комплектът FSBA-25 се предлага се във варианти с три или четири сигнализатора плюс един приемник. Надежден комплект с функционален дизайн, включващ всички необходими характеристики, покриващи н..

130.59 лв.

Комплект сигнализатори FSBA-26

Сет от три сигнализатора и един приемник, окомплектовани в малко удобно куфарче със сигурно закопчаване. Сигнализаторите са водоустойчиви, с изключително компактен размер и са снабдени с всички пол..

127.89 лв.

Комплект сигнализатори Korum KBI-R Bite Alarm Presentation Set - ИЗЧЕРПАНО

Комплект сигнализатори Korum KBI-R Bite Alarm Presentation Set

Kомплектът Korum KBI-R Bite Alarm Presentationсъдържа три броя сигнализатори, безжичен приемник и три яркозелени индикатора. Сигнализаторите KBI са компактни, здрави и надеждни, отличават се с чувс..

189.89 лв.

Комплект сигнализатори Traxis SD1 Bitealarm Set 3+1

Traxis SD1 Bite alarm Set 3+1 е отличен комплект както за начинаещи, така и за напреднали риболовци. Сигнализаторите разполагат с богат набор от опции и се доставят в удобен калъф за съхранение...

163.49 лв.

Накрайник ( лале ) за Rod Pod

Накрайник ( лале ) за колче или Rod Pod..

3.39 лв.

Накрайник голям ( лале ) за Rod Pod

Накрайник ( лале ) за колче или Rod Pod  флуоресцентен..

4.19 лв.

Накрайник малък ( лале ) за Rod Pod - Аксесоари -13%

Накрайник малък ( лале ) за Rod Pod

Накрайник ( лале ) за колче или Rod Pod  флуоресцентен..

3.79 лв. 3.29 лв.

Обтегач 17C

Рибарски обтегач за сигнализатор с бърза връзка. Обтегача е с 5 различни цвята...

17.10 лв.

Обтегач верига

Обтегач тип верига с 5 различни цвята в комплекта..

20.29 лв.

ОБТЕГАЧ СВЕТЕЩ С КАБЕЛ

Тези устройства са неизменна част от електронните сигнализатори в съвременния шаранджийски риболов.Подават  светлинни сигнали.Притежават собствено утежнение  и възможност за промяна на ..

16.29 лв.

Обтегачи-Суингери за риболов

Рибарски обтегачи от ново поколение. Сигурен заключващ механизъм за фиксиране на влакното със специално профилирана ключалка която не може да нарани влакното по никакъв начин и ще се отключи чак ..

19.89 лв.

Светлинен сигнализатор за връх - Аксесоари ИЗЧЕРПАНО

Светлинен сигнализатор за връх

Светлинен сигнализатор за връх, който е много подходящ за фидер риболов Комплекта включва адаптер за фидер връх и адаптер за по-дебел връх 5мм. ..

4.49 лв.

Сигнализатор FA209

Светлинният индикатор включва 8  LED диода, поставени вертикално, които премигват в различен ред в зависимост от това, дали при кълване рибата тръгва напред "run" или се връща към брега "dropback..

19.79 лв.

Сигнализатор FA210 - ИЗЧЕРПАНО

Сигнализатор FA210

Удароустойчив корпус и пълна защита срещу влага.Захранването е с батерия 9V  (не е включена в комплекта);8 режима на настройка: звук, сила и чувствителност;Панел за индикация при кълване от 8 све..

21.49 лв.

Сигнализатор LK-1108

МоделLK-1108Имезвуков сигнализатор LK-1108 ("Fish Mouth")материалпластмаса, металцвятчерно, зеленоразмер, см6,5 х 7 х 3,8Тегло37грзахранванеLR44, 3 бр (в комплекта)описаниезвукова и светлинна индикаци..

6.79 лв.

Сигнализатор за пръчка - -20%

Сигнализатор за пръчка

Малък сигнализатор, който се монтира директно на пръчката с помощта на метална щипка. Влакното се прекарва през предназначения за целта клипс и при кълване дава отчетлива звукова и светлинна индикация..

4.10 лв. 3.29 лв.

Сигнализатор обемен датчик CZ Anti-theft Alarm

Основни характеристики:практична аларма със сензор за движение;3 - 5 метра обхват;100° обхват на лъча;закъснение от 30 секунди;може да се използва през деня и през нощта, благодарение на вграден infra..

35.69 лв.

Сигнализатори  4+1 - ИЗЧЕРПАНО

Сигнализатори 4+1

4 сигнализатора + 1 станция Обхват на станцията 200м. Захранването на сигнализаторите е с батерии 9 V /включени в комплекта/. Бутон за силата на звука. Бутон чувствителност. Бутон за различна тон..

187.49 лв.

Сигнализатори 4+1 - ИЗЧЕРПАНО

Сигнализатори 4+1

Електронни сигнализатори за риболов 4 броя + 1 приемник. Стандартните функции са мелодия, чувствителност и сила на звука този комплект подържа още две много полезни функции за шаранджиите. Малкото кръ..

211.29 лв.

Сигнализатори 4+1 - ИЗЧЕРПАНО

Сигнализатори 4+1

4 сигнализатора + 1 станцияОбхват на станцията 100м. Захранването на сигнализаторите е с батерии 9 V /включени в комплекта/.Бутон за силата на звука. Бутон чувствителност. Бутон за различна тоналност ..

135.19 лв.

Сигнализатори Delphin ROLER SHOCK 2+1 - Ново

Сигнализатори Delphin ROLER SHOCK 2+1

Иновативен комплект, коренящ се в доказалия се във времето Delphin ROLER. Благодарение на висококачествените датчици за вибрация, комплектът може надеждно да отчита клъвването на вашата въдица. Свързв..

108.69 лв.

Сигнализатори Delphin ROLER SHOCK 3+1 - Ново

Сигнализатори Delphin ROLER SHOCK 3+1

Иновативен комплект, коренящ се в доказалия се във времето Delphin ROLER. Благодарение на висококачествените датчици за вибрация, комплектът може надеждно да отчита клъвването на вашата въдица. Свързв..

132.49 лв.

Сигнализатори Osako 3+1 - Аксесоари -4% ИЗЧЕРПАНО

Сигнализатори Osako 3+1

Станцията е с обхват 150 м. Бутон включване/изключване и два бутона за увеличаване и намаляване на силата на звука. Захранване 9V батерия /включена в комплекта/.  Бутон включване/изключване,..

195.00 лв. 187.49 лв.

Сигнализатори за риболов 3+1

Рибарски сигнализатори за риболов с приемник. Сигнализаторите са с 8 тона за звук, 8 нива за сила на звука и 5 нива на чувствителност като след изключване на сигнализатора той запазва последното прогр..

266.99 лв.

Сигнализатори за риболов с централа 3+1 - -9% ИЗЧЕРПАНО

Сигнализатори за риболов с централа 3+1

Сигнализатори за риболов с приемник. Предавателя(Сигнализатора) на сигнала има 5 LED  светлини поставени вертикално, които премигват в различен ред в зависимост от това, дали при кълван..

162.49 лв. 148.59 лв.

Сигнализатори за риболов с централа 4+1 - -7% ИЗЧЕРПАНО

Сигнализатори за риболов с централа 4+1

Сигнализатори за риболов с приемник. Предавателя(Сигнализатора) на сигнала има 5 LED  светлини поставени вертикално, които премигват в различен ред в зависимост от това, дали при кълване рибата т..

186.89 лв. 173.39 лв.

Сигнализатори за риболов с централа 4+1 - ИЗЧЕРПАНО

Сигнализатори за риболов с централа 4+1

4 риболовни сигнализатора с приемник(Станция). Сигнализаторите са с различен цвят на задвижващата ролка която свети и индикира при кълване. Още от екстрите които имат са: 8 различни звука, 8 нива за с..

266.99 лв.

Стойка за 3 въдици ROD POD

Шаранска стойка за 3 въдици. Оборудвана е с телескопични  регулиращи се заострени  крачета за да е по стабилна.Стойката е много компактна а като допълнение към страхотната оферта е в ко..

95.79 лв.