Меню
Количка

Rapala

Производител: Rapala Арт.номер: 156178
Все още това е примамка номер 1 ! Без значение дали я използвате за туичинг на повърхността, дали я водите в плитка вода или я сваляте ниско до дъното с утежнители, акцията на ранена рибка продължава да бъде неустоима за големите хищници навсякъде по света!Модел F03 - две тройки куки No. 1..
16.89 лв.
Производител: Rapala Арт.номер: 156119
Подвижна, пъргава, с насечена акция, с която никоя друга примамка не може да се сравнява. Scatter Rap® CountDown плува, като променя посоката си непрекъснато и внезапно – пълна имитация на ранена рибка. Тялото на воблера противостои на гравитацията и потъва до желаната от Вас дълбочина. Независимо д..
18.55 лв.
Производител: Rapala Арт.номер: 160748
Два нови цвята (GTU/OTU) от сериите Shad Rap и Shallow Shad Rap са вече налични в различни размери - възползвайте се от новите предложения на Rapala за 2013 година!Моделът е еднакво ефективен и при тролинг, и при кастинг! Проектиран е да работи добре от ниска до много висока скорост на водене, като ..
15.10 лв.
Производител: Rapala Арт.номер: 101070
Тази примамка е проектирана да бъде използвана с резки подръпвания на пръчката, които предизвикват неустоима акция. Дизайнът на воблера е идеален за кастинг както от брега, така и от лодка. Уникалният Snap Rap ще се стрелка нагоре при всяко подръпване, след което ще потъва отново. Също така е подход..
13.20 лв.
Производител: Rapala Арт.номер: 156125
Възползвайте се от новите предложения за 2013 година от серия Ultra Light Minnow - цветове RT и TR.Големи възможности в малка примамка. Утежнено тяло, което се замята много добре във вятър и учудващо далече за такава малка примамка. Бавно потъващ, с уникална форма на човката, която е проектирана да ..
17.79 лв.
Производител: Rapala Арт.номер: 156134
Хитрите риболовци се обръщат към XJS, когато е ключът към успеха е бавната презентация. Воблерът включва всички качества на серията X-Rap, а бавната му изкусителна акция привлича вниманието и на най-придирчивите риби. Притежава неутрална плаваемост и се издига леко при паузиране, което позволява гол..
30.49 лв.
Производител: Rapala Арт.номер: 157586
Бързo и лесно филетиране с тази комбинация от дъска и нож. Дъската за филетиране е изработена от твърда дървесина разполага със стоманена скоба, устойчива на ръжда, която сигурно фиксира рибата на място за лесно филетиране. Комплектът също така включва легендарния нож Fish 'n Fillet® плюс..
89.39 лв.
Производител: Rapala Арт.номер: 157587
Бързo и лесно филетиране с тази комбинация от дъска и нож. Дъската за филетиране е изработена от твърда дървесинаразполага със стоманена скоба, устойчива на ръжда,която сигурно фиксира рибат..
64.99 лв.
Производител: Rapala Арт.номер: 3076
Този малък сгъваем нож ще се превърне в постоянен спътник в предния Ви джоб. Притежава 6 см острие от неръждаема стомана, гофрирана дръжка и е лесен за употреба дори с една ръка...
19.19 лв.
Производител: Rapala Арт.номер: 170817
Ножица Rapala SRD-1 изработена от неръждаема стомана,  безпроблемно реже плетени влакна.Дължина - 13,5см..
7.19 лв.
Производител: Rapala Арт.номер: 170822
Ножица Rapala SRSD изработена от неръждаема стомана,  безпроблемно реже плетени влакна.Дължина - 13,5см..
6.69 лв.
Производител: Rapala Арт.номер: 162826
Удобна отварачка с дизайн на Original Floater на Rapala. Изненадайте приятелите си, като отваряте бутилките с този интересен аксесоар или пък направете красив подарък на свой близък...
10.99 лв.
Производител: Rapala Арт.номер: 3279
Точило за ножове Rapala RCD Knife Sharpener, има черно точило за грубо заточване на затъпени ножове и бялото точило за фино полиране за изключително остра повърхност...
6.69 лв.
Показани са от 1 до 14 от 14 резултата (1 страници)