Rapala

Показване:
Подреждане:
Rapala Clackin Crank ИЗЧЕРПАНО

Rapala Clackin Crank

Към голямото разнообразие от цветове налични за серията Clackin Crank се добавя и новото предложение за 2013 година: цвят PRT. Clackin Crank серията на Rapala няма да Ви разочарова - ще успеете да лов..

18.15 лв.

Rapala Jointed Shad Rap ИЗЧЕРПАНО

Rapala Jointed Shad Rap

Пластмасова версия на легендарния Shad Rap от две части, които излъчват ясно и силно "Аз съм болна рибка". Леко усилената акция веднага променя настроенито на иначе незаинтересованите риби.Модел ..

14.99 лв.

Rapala Original Floater ИЗЧЕРПАНО

Rapala Original Floater

Все още това е примамка номер 1 ! Без значение дали я използвате за туичинг на повърхността, дали я водите в плитка вода или я сваляте ниско до дъното с утежнители, акцията на ранена рибка продължава ..

16.89 лв.

Rapala Rippin' Rap ИЗЧЕРПАНО

Rapala Rippin' Rap

Примамката е от моделите без човка и с тясно тяло, проектирана да потъва лесно и да се втурва през водата. Силно вибриращата акция е подкрепена с ясно изразени звуци, идващи от BB-звукова камера. Идеа..

13.49 лв.

Rapala Scatter Rap Countdown ИЗЧЕРПАНО

Rapala Scatter Rap Countdown

Подвижна, пъргава, с насечена акция, с която никоя друга примамка не може да се сравнява. Scatter Rap® CountDown плува, като променя посоката си непрекъснато и внезапно – пълна имитация на ранена рибк..

18.55 лв.

Rapala Shad Rap

Два нови цвята (GTU/OTU) от сериите Shad Rap и Shallow Shad Rap са вече налични в различни размери - възползвайте се от новите предложения на Rapala за 2013 година!Моделът е еднакво ефективен и при тр..

15.10 лв.

Rapala Snap Rap ИЗЧЕРПАНО

Rapala Snap Rap

Тази примамка е проектирана да бъде използвана с резки подръпвания на пръчката, които предизвикват неустоима акция. Дизайнът на воблера е идеален за кастинг както от брега, така и от лодка. Уникалният..

13.20 лв.

Rapala Ultra Light Minnow ИЗЧЕРПАНО

Rapala Ultra Light Minnow

Възползвайте се от новите предложения за 2013 година от серия Ultra Light Minnow - цветове RT и TR.Големи възможности в малка примамка. Утежнено тяло, което се замята много добре във вятър и учудващо ..

14.99 лв.

Rapala X-Rap Jointed Shad

Хитрите риболовци се обръщат към XJS, когато е ключът към успеха е бавната презентация. Воблерът включва всички качества на серията X-Rap, а бавната му изкусителна акция привлича вниманието и на най-п..

27.69 лв.

Дъска за филетиране RAPALA B24

Бързo и лесно филетиране с тази комбинация от дъска и нож. Дъската за филетиране е изработена от твърда дървесина разполага със стоманена скоба, устойчива на ръжда, която сигурно фиксира рибата ..

89.39 лв.

Дъска за филетиране с нож

Бързo и лесно филетиране с тази комбинация от дъска и нож. Дъската за филетиране е изработена от твърда дървесинаразполага със&nbs..

64.99 лв.

Нож Rapala сгъваем ИЗЧЕРПАНО

Нож Rapala сгъваем

Този малък сгъваем нож ще се превърне в постоянен спътник в предния Ви джоб. Притежава 6 см острие от неръждаема стомана, гофрирана дръжка и е лесен за употреба дори с една ръка...

14.29 лв.

Нокторезачка Rapala -10% ИЗЧЕРПАНО

Нокторезачка Rapala

Удобна нокторезачка, снабдена с малко ножче  и кука за разплитане на възли...

7.00 лв. 6.29 лв.

Отварачка Rapala

Удобна отварачка с дизайн на Original Floater на Rapala. Изненадайте приятелите си, като отваряте бутилките с този интересен аксесоар или пък направете красив подарък на свой близък...

10.99 лв.