Salmo

Показване:
Подреждане:
Salmo Bullhead - потъващ ИЗЧЕРПАНО

Salmo Bullhead - потъващ

Bullhead е един от най-старите модели на Salmo, който многократно е доказвал своите възможности при риболов на хищници. Може да използвате Bullhead при риболов в бързотечащи малки реки, както по така ..

9.79 лв.

Salmo Executor Shallow Runner - плуващ ИЗЧЕРПАНО

Salmo Executor Shallow Runner - плуващ

Подходящ е за тиха вода! Стандартният метод за риболов е да се води с променлива скорост, която позволява на EXECUTOR-a да се приближава почти до повърхността на на водата. Ако го ползваме за тролинг,..

15.59 лв.

Salmo FREEDIVER 12cm

Това е floating (плуваща) примамка, която достига значителни дълбочини, с уникална издължена форма и голяма лопатка, като никоя друга на пазара. Вътрешността на воблера също го отличава от всички оста..

20.59 лв.

Salmo Frisky Deep Runner - плуващ

Frisky е сравнително нов модел на Salmo, който е спечелил много фенове благодарение на невероятите си движения, които са неустоими за всички хищни риби. Предлага се само плаващ, като може да се и..

15.69 лв.

Salmo Hornet Deep Runner - потъващ ИЗЧЕРПАНО

Salmo Hornet Deep Runner - потъващ

Дългогодишният опит е доказал, че този модел е изключително ефикасен за лов на всякакъв вид риба - пъстърва, костур, щука и много други.Идеален воблер за риболов по течението! Прибирайте воблера малко..

8.99 лв.

Salmo Hornet Deep Runner 9F - плуващ Ново

Salmo Hornet Deep Runner 9F - плуващ

Създаден в партньорство с най-добрите риболовци на сом в Унгария и за първи път представен през 2011-та, Hornet 9 F вече се доказа във всяко едно отношение, че е също толкова успешен, колкото и по-мал..

23.69 лв.

Salmo Image Fanatic Floating - плуващ ИЗЧЕРПАНО

Salmo Image Fanatic Floating - плуващ

Fanatic е също една от класиките на Salmo - чупещ се воблер с много жива акция. Много подходящ избор е при лайт спининг за поточета и дори езера. Предлага се в един универсален размер- 7 см и само в п..

9.99 лв.

Salmo Image Tiny - потъващ

Моделът Tiny на Salmo говори сам за себе си - малко тяло, което крие невероятна вътрешна сила и агресивност. Може да го използвате успешно при риболов срещу и по течението на реката. Ако се намирате н..

12.39 лв.

Salmo Lil' Bug - плуващ

Ново поколение повърхностна примамка – Salmo Полша вдига високо летвата, като представя новото попълнение към своето семейство от изкуствени примамки. Това е отговорът на набиращия все по-голяма попул..

11.79 лв.

Salmo Minnow - плуващ ИЗЧЕРПАНО

Salmo Minnow - плуващ

Всички стандартни методи на риболов с воблер ще дадат добър резултат при използване на Minnow. При риболов на река съвсем спокойно можете да водите воблера по течението, както и срещу него или перпенд..

0.00 лв.

Salmo Perch - плуващ ИЗЧЕРПАНО

Salmo Perch - плуващ

Класически модел на Salmo с изключителна аеродинамична форма, който е достъпен и в нова окраска. За това семейство воблери е препоръчително да се водят сравнително бавно, със случайни паузи и резки пр..

13.89 лв.

Salmo Pike - плуващ ИЗЧЕРПАНО

Salmo Pike - плуващ

Всички плуващи модели от тази серия могат да се използват много успешно при риболов на места с растителност и плитка вода! Тези воблери се водят сравнително бавно, но е хубаво от време на време да сме..

13.49 лв.

Salmo Pop - плуващ

Salmo Pop е една ефективна примамка, която се препоръчва за риболов на всякакви хищници. Има няколко начина за риболов с моделите POP! Трябва да си настроите техниката на водене на воблера в зави..

12.49 лв.

Salmo Slider - потъващ 7cm

Salmo Slider - воблерът е истински виртуоз в цялото семейство примамки, разработени специално за големи хищници. Ляво, дясно...Ляво, дясно... Криволичещият танц на Slider изкарва хищниците извън нерви..

19.69 лв.

Salmo Thrill - потъващ

Серията Thrill воблери на Salmo e достъпна от 2007 година и вече се е превърнала в класика. Thrill ще Ви донесе отлични резултати навсякъде, където хищните видове се хранят с малки сребристи рибки.&nb..

15.69 лв.

Шапка Salmo

Оригинална шапка с козирка на Salmo изработена плътна и дебела материя. Съвременен спортен дизайн с възможност за промяна на размера...

18.15 лв.