Меню
Количка

Вързани куки Filstar 204N

Вързани куки Filstar 204N -
Вързани куки Filstar 204N
 • Наличност: В наличност
 • Производител: FilStar
 • Арт.номер: 103529
 • Тегло: 0.02кг
2.39 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка до офис на Еконт
за поръчки над 79.99 лв. и до 5 кг.

Вързани куки № 204 N                                                   

Номер на куката

Размер на влакното

Брой в пакет

10

0.14мм

10

11

0.12мм

10

12

0.12мм

10

14

0.12мм

10

16

0.10мм

10

18

0.10мм

10

Условия на доставка

Уважаеми клиенти,

Доставката на стоки на територията на Република България извършваме с куриерска фирма Еконт Експрес, съгласно тарифите, посочени на www.econt.com в съответствие с Общите условия за пазаруване. 


 • Срок на доставка

  Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад доставката е в срок от 24 часа от момента на изпращането. Нормалният срок за изпълнение на поръчка е 1-2 работни дни. Ако продуктът не е на склад срокът е различен и за него ще Ви уведомим в телефонния разговор.
Поръчки направени след 15.00 часа е вероятно да НЕ бъдат получени на следващия ден.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.


Онлайн магазин MOVI-Fishing.bg притежава голяма част от артикулите на склад, но информация за наличността от даден артикул се уточнява в телефонният разговор. Когато обработваме Вашата поръчка, ние ще Ви информираме относно наличността и сроковете за доставка на всеки отделен поръчан артикул, който не е в наличност и изисква допълнително време за доставка.


 •  Безплатна доставка

За поръчки на стойност над 79,99лв и тегло до 5кг. Безплатната доставка винаги е до офис на куриерската фирма. При покупка на много тежки артикули като лодки,  двигатели, палатки, захранки и др. доставката е по индивидуално договаряне. Разходите по връщането на стоката са за сметка на Клиента.

 

 • Приемане на поръчки

Поръчки в онлайн магазин movi-fishing.bg се приемат денонощно през цялата седмица, но се изпълняват само от Понеделник до Петък включително. Поръчки направени в Събота и Неделя се обработват в Понеделник. Когато има официални почивни дни и национални празници изпращането на поръчките е според работното време на куриерите, с които работим.

 • Потвърждение на поръчки

За потвърждение на поръчката Ви ще се свържем с Вас по телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията.
Стоки се изпращат само след потвърждение от клиента!

При телефонния разговор или в допълнителен е-mail, Вие трябва потвърдите:

 • вид и количество на изпращаната стока;
 • цена на доставката - сумата, която ще заплатите на куриерската фирма за извършване на услугата /ако не е за наша сметка/;
 • сума за плащане - общата сума, която ще заплатите на куриера: цена на поръчаните стоки + цена на доставката;
 • ден на доставката;


 • Начини на доставка 

Засега предлагаме опция само с куриер, която е и най-разпространената и най-надеждна.

Доставка извън страната може да се договори индивидуално.


При получаване на пратката задължително проверете съдържанието ѝ пред куриера.
Всяка изпратена от нас стока има включена застраховка, но тя е валидна само ако Вие на място констатирате повредата. За всяка пратка разполагате с 15 мин. Така, че дори куриера да бърза, Вие не бързайте, а надлежно си огледайте това, за което ще платите. Ако установите счупване или увреждане вследствие на транспорта - НЕ ТРЯБВА да заплащате наложения платеж и на място да искате да ви се състави протокол от куриера.Всеки възникнал проблем ще бъде разрешен във Ваша полза!

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.