Меню
Количка

GriSport

Производител: GriSport Арт.номер: 171457
Туристически обувки с връзководи до глезена, горница от черна кожа Dakar V.15 с вградена защитна мембрана Gritex, чиято структура е устойчива на вода и сняг и предпазва от студ, но не 100% водоустойчива. Обувките са снабдени със самозаконтряща се и самопочистваща се гумена външна подметка Vibram Adv..
188.99 лв.
Производител: GriSport Арт.номер: 165894
Grisport са удобни и леки туристически обувки за разходки в града и извън града.R System – технологична вложка разположена между подметката и стелката, която осигурява стабилност при странично въртене като заедно с това поддържа цялостната стабилност при ходене.• Gritex - защитна мембрана, устойчива..
118.99 лв.
Производител: GriSport Арт.номер: 165891
Италиански ловни обувки Grisport с горница от естествена черна кожа с вградена защитна мембрана Spo-Tex, която е със структура, устойчива на вода и сняг и предпазва от студ. Обувките са снабдени със гумена подметка Vibram за максимална сигурност, удобство и стабилност във всяка фаза на движение..
258.99 лв.
Производител: GriSport Арт.номер: 171459
Леки туристически обувки с горница от велур и Cordura, вградена защитна мембрана Gritex, която е водоотблъскваща, предпазва крака от влага и студ, но не е 100% водоустойчива. Материалът Cordura е високоустойчив на опън и гарантира трайността на обувките в продължение на много години. Системата за по..
118.99 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)