Меню
Количка

BALLISTOL

Производител: BALLISTOL Арт.номер: 162197
Полезната новост за експерти и любители. Оксидация Klever за желязо и стомана. Процесът на продължава от 10 минути до получаване на ефекта. Затова Klever Quick-Browning спестява време и пари. Klever Quick Browning гарантира постоянен и качествен резултат.Продължете по този начин:Оръжието трябва да б..
30.79 лв.
Производител: BALLISTOL Арт.номер: 169787
Импрегниращия спрей Ballistol Pluvonin осигурява изключителна водонепромокаемост и защита от замърсяване на всички естествени и синтетични тъкани, както и на кожа и Goretex. Подходящ е за защита на палатки, брезент, покривала, корабни платна, тенти, чадъри, палта, анораци, спортни облекла, обувк..
11.89 лв.
Производител: BALLISTOL Арт.номер: 1341
Комплект за поддръжка на оръжие на немската фирма Ballistol.В него може да намерите универсален спрей Ballistol,50мл.Студен обезмаслител-спрей Ballistol,50мл.Препарат за бързо оксидиране Ballistol,50мл. 2 чифта нитрилови ръкавици за еднократна употреба, 2 немъхести к..
71.89 лв.
Производител: BALLISTOL Арт.номер: 168734
Маслото за дърво Ballistol Balsin се ползва за поддържане и предпазване на приклади, които не са лакирани. Придава на дървото по-тъмен цвят, който става по-наситен с всяко следващо нанасяне.Маслото действа водоотблъскващо, като същевременно запазва естествената способност за дишане на дървесина..
11.99 лв.
Производител: BALLISTOL Арт.номер: 168735
Маслото за дърво Ballistol Balsin се ползва за поддържане и предпазване на приклади, които не са лакирани. Придава на дървото по-тъмен цвят, който става по-наситен с всяко следващо нанасяне.Маслото действа водоотблъскващо, като същевременно запазва естествената способност за дишане на дървесина..
10.89 лв.
Производител: BALLISTOL Арт.номер: 170416
Оръжейната смазка Ballistol Gunex премахва отлагания от барут и месинг и осигурява безпроблемната работа на цялостните механизми на пушките, пистолетите и револверите. Разтваря втвърдените остатъци от неподходящи смазки. Тази смазка е подходяща за поддръжка и на въдици, телескопи и цеви. Предотв..
20.69 лв.
Производител: BALLISTOL Арт.номер: 163298
Оръжейната смазка Ballistol Gunex премахва отлагания от барут и месинг и осигурява безпроблемната работа на цялостните механизми на пушките, пистолетите и револверите. Разтваря втвърдените остатъци от неподходящи смазки. Тази смазка е подходяща за поддръжка и на въдици, телескопи и цеви. Предотвратя..
10.29 лв.
Производител: BALLISTOL Арт.номер: 169268
Универсалният спрей Ballistol Oil 200 ml е един от малкото алкални масла. Смазката не се втвърдява с времето, напълно е биоразградима, щадяща кожата и безопасна за храната. Универсалната смазка Ballistol Oil е проникващо масло, което се прокрадва в най-фините ъгли на металната повърхно..
18.10 лв.
Производител: BALLISTOL Арт.номер: 153285
Универсалният спрей Ballistol Oil 350 ml е един от малкото алкални масла. Смазката не се втвърдява с времето, напълно е биоразградима, щадяща кожата и безопасна за храната. Универсалната смазка Ballistol Oil е проникващо масло, което се прокрадва в най-фините ъгли на металната повърхно..
30.79 лв.
Производител: BALLISTOL Арт.номер: 169269
Универсалният спрей Ballistol Oil 100 ml е един от малкото алкални масла. Смазката не се втвърдява с времето, напълно е биоразградима, щадяща кожата и безопасна за храната. Универсалната смазка Ballistol Oil е проникващо масло, което се прокрадва в най-фините ъгли на металната повърхно..
13.39 лв.
Производител: BALLISTOL Арт.номер: 165187
Препаратът за почистване на супресори от Ballistol се разтваря и неутрализира автоматично остатъците от горенето. Супресорите са особено трудни за почистване, ако не могат да бъдат демонтирани. С препарата за почистване на супресори на Ballistol, остатъците от мръсотия могат лесно да се ра..
35.89 лв.
Производител: BALLISTOL Арт.номер: 169271
Силиконовият спрей на Ballistol се използва за смазване и предпазване на части от каучук, пластмаси, дърво, кожа, метал, стъкло, текстил и др. Силиконовият слой предпазва материала от атмосферни влияния, невидим е и не залепва. Освен това защитното покритие е изключително стабилно от -50 ° C до +200..
10.59 лв.
Производител: BALLISTOL Арт.номер: 156556
Грес за оръжие Ballistol Vaseline 50 мл с много добро качество, подходящ за поддържане на всякакъв вид оръжия. Особено полезен за смазване на вътрешни и външни метални части на оръжието, както и на всякакви цеви. Грес за оръжие Ballistol Vaseline 50 мл може да се използва и за смазване и защита ..
16.10 лв.
Производител: BALLISTOL Арт.номер: 155912
Този препарат се препоръчва за очистване на цеви. За тази цел запушете отвора с парче корк или каучук и напълнете цевта с Robla Solo MIL до горе. Изчакайте няколко часа дори една цяла нощ, ако отлаганията са сериозни. Ако има леки зацапвания не е необходимо да го пълните, а само да почистите с ..
12.69 лв.
Показани са от 1 до 14 от 14 резултата (1 страници)