Захранка Madix серия универсал 1кг.

Показване:
Подреждане по:

Захранка Madix Ванилия с коноп 1кг.

Сравнително тежка жълта на цвят подхранка с приятен ванилов аромат, който бързо се разпространява във водата и привлича шарановите риби към хранителното петно. Добавени са също така и частици коноп..

2.49 лв.

Захранка Madix Класик 1кг.

Универсална всесезонна подхранка с тъмен цвят, подходяща за улов на шаран, червеноперка, платика, каракуда, бабушка и други мирни риби. Наличието на широка гама високопротеинови слънчогледови субпро..

2.49 лв.

Захранка Madix Мед с коноп 1кг.

Сравнително тежка оранжева на цвят подхранка с приятен аромат на мед, който бързо се разпространява във водата и привлича шарановите риби към хранителното петно. Добавени са също така и частици кон..

2.49 лв.

Захранка Madix Река 1кг.

Тежка и лепкава подхранка, специално разработена за риболов при течение. Разпада се бавно, като не позволява течението да я отмие, а образуванта от течението пътечка от хранителни частици привлича д..

2.49 лв.

Захранка Madix Река сирене 1кг.

Тежка и лепкава подхранка, специално разработена за риболов при течение. Разпада се бавно, като не позволява течението да я отмие, а образуванта от течението пътечка от хранителни частици привлича ..

2.49 лв.

Захранка Madix Скобар и Морунаж 1кг.

Тежка и лепкава подхранка, специално разработена за риболов при течение.Разпада се бавно, като не позволява течението да я отмие,а образуванта от течението пътечка от хранителни частиципривлича дори о..

2.49 лв.

Захранка Madix Ягода с коноп 1кг.

Универсална сравнително тежка червена на цвят подхранка с приятен ягодов аромат, който бързо се разпространява във водата и привлича шарановите риби към хранителното петно. Добавени са също така и ..

2.49 лв.