Захранка Madix 3кг.

Показване:
Подреждане по:

Захранка Madix Ванилия с коноп 3кг.

Сравнително тежка жълта на цвят подхранка с приятен ванилов аромат,който бързо се разпространява във водата и привлича шарановите рибикъм хранителното петно. Добавени са също така и частици коноп,коет..

6.39 лв.

Захранка Madix Каракуда 3кг.

Захранка специално разработена за риболов на каракуда,за всички видове риболов в бавно течещи и спокойни води.Специфичен жълт цвят и сладкo-пикантен аромат.Тежка и лепкава, перфектен носител на всички..

6.39 лв.

Захранка Madix Платика 3кг.

Специално разработена захранка за платика. Жълтият цвят и приятния сладък аромат я прави неустоима за тези иначе капризни риби. Подходяща е и за монтаж на фидер(хранилка)...

6.39 лв.

Захранка Madix Река 3кг.

Тежка и лепкава подхранка, специално разработена за риболов при течение. Разпада се бавно, като не позволява течението да я отмие, а образуванта от течението пътечка от хранителни частици привлича дор..

6.39 лв.

Захранка Madix Река сирене 3кг.

Тежка и лепкава подхранка, специално разработена за риболов при течение.Разпада се бавно, като не позволява течението да я отмие,а образуванта от течението пътечка от хранителни частиципривлича дори о..

6.39 лв.

Захранка Madix Фидер жълт 3кг.

Подхранка с приятен сладък аромат на ванилия и кориандър,разработена за риболов на фидер (хранилка).Тежката и лепкава консистенция, придава надеждностпри замятане и бавен разпад на дъното.Характеризир..

6.39 лв.

Захранка Madix Фидер червен 3кг.

Подхранка с приятен сладък аромат, разработена за риболов на фидер (хранилка).Тежката и лепкава консистенция, придава надеждност при замятане и бавенразпад на дъното. Характеризира се с изключително б..

6.39 лв.