Delphin Toxic 2G 2.44м. 7-30g

Ново ИЗЧЕРПАНО Delphin Toxic 2G 2.44м. 7-30g -

Второто поколение Delphin TOXIC съчетава всички най-добри характеристики на своя предшественик. Тук екстравагантният дизайн е комбиниран с нови усъвършенствани технологии. Бързата, здрава и издръжлива бланка е изработена от висококачествен 30T въглерод. Снабдена с мощни водещи пръстени Seaguide Chrome, тя гарантира максимална надеждност при справяне с големи щуки, сомове, бели риби и други зъбати водни обитатели.

Благодарение на балансираната бланка, няма да се налага да се страхувате да залюлеете правилно, когато хвърляте с по-големи примамки. В сравнение с предшественика си, долната част на пръта е подсилена чрез PowerWrap технологията до водещото око. Същността му се състои в допълнителното полагане на карбон 30Т около бланката, забележим още при първоначалния контакт с пръта.

В допълнение към визуалния ефект, Power Wrap покритието значително увеличава устойчивостта на бланка и минимизира риска от механични повреди от претоварване. Нетрадиционният лилав дизайн се подчертава от нетрадиционния камуфлажен облик на висококачествения макародържач, както и от необичайната цветова комбинация от елементи от пяна NEO FOAM на дръжката.

Добавянето на EVA пяна около ръкохватката е още една значителна промяна. Въдицата Delphin TOXIC Spin се държи много по-удобно от своя предшественик, гарантирайки по-сигурен и удобен захват. С тази екстравагантна пръчка на словашката марка определено ще спрете да броите часовете, защото те ще минават неусетно, когато сте до реката.

Въдицата е с класически тип връзка, без примка за куката. Състои се от две части с 9 броя водачи. Типът на водачите е Seaguide Chrome. Дължината на пръта при транспортиране и доставка е 113см.Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Можете да поръчате и на телефон 
089 220 7240

  • Производител: Delphin®
  • Модел: 3481
  • Наличност: ИЗЧЕРПАНО
  • 118.89 лв.

Етикети: Delphin Toxic 2G 2.44м. 7-30g