Marcel Van Den Eynde

Показване:
Подреждане:
Van den Eynde Active Feeder ИЗЧЕРПАНО

Van den Eynde Active Feeder

Употреба: Първоначално създадена за риболов с отворен 'фидер' (хранилака) в спокойни и течащи води. Използваните съставки са така подбрани,че да се получи много активна захранка, кочто работи бър..

6.99 лв.

Van Den Eynde Formagio Yellow ИЗЧЕРПАНО

Van Den Eynde Formagio Yellow

Подхранка специално създадена да привлича всички видове речна риба. Тя може да бъде използвана за риболов в почти всички Европейски реки и други течащи води. Силният аромат на сирене ще привлече риби ..

14.39 лв.

Van den Eynde Gold-Pro Bream Classic

За всеки водоем, обитаван от платика, (едра или дребна) GOLD-PRO ще бъде перфектната базова смес. Средно-едрата структура на GOLD-PRO е богата на тези съставки, които Marcel знае, че доказано привлича..

6.99 лв.

Van den Eynde Hi-Pro Carp ИЗЧЕРПАНО

Van den Eynde Hi-Pro Carp

Употреба: Богата на протеини смес, създадена за употреба при риболов на шаран и трофейни екземпляри лин, кефал и платика. Съдържа частици, които са достатъчно големи за да привлекат и задържат по..

6.99 лв.

Van Den Eynde Super Carp Fishmeal ИЗЧЕРПАНО

Van Den Eynde Super Carp Fishmeal

Supercarp е най-съвършенната захранка, създавана някога специално за шаран. Нейното бавно разпадане и незабавно и продължително действие на дъното привлича към вашата стръв дори и най-мудните риби..

7.69 лв.

Van den Eynde Super Lake ИЗЧЕРПАНО

Van den Eynde Super Lake

Super Lake е захранка, специално разработена за спокойни води чрез добавяне на повече протеини и активатори за получаването на добър облак при подаването й във водата. При приготвянето на SUPERLAKE се..

6.99 лв.

Van den Eynde Super Match ИЗЧЕРПАНО

Van den Eynde Super Match

Използвана самостоятелно, Super Match ще ни осигури идеални резултати. Тя може да се смесва с други захранки на Van Den Eynde, за да се посрещнат специфичните изисквания на определен водоем.Предложени..

6.99 лв.

Ароматизатор Big Fish ИЗЧЕРПАНО

Ароматизатор Big Fish

Ароматизатор, който е специално разработен да привлича по-едра риба. Ефективен за шаран, платика, червеноперка и другите често срещани сладководни видове.Опаковка - 250гр...

7.10 лв.

Ароматизатор Brasem Caramel ИЗЧЕРПАНО

Ароматизатор Brasem Caramel

Много богат адитив с много силна и трайна сладка миризма. Brasem може да се добави директно към захранката за увеличаване на сладостта й, както и ефектността й по отношение и на вкус, и на миризма. От..

5.99 лв.

Ароматизатор Cheese

Нов прахообразен ароматизатор - кашкавал. Особено ефективен когато с него се поръсят белия червей или другите храни, които използваме за захранка или за стръв...

6.19 лв.

Ароматизатор Strawberry Bio ИЗЧЕРПАНО

Ароматизатор Strawberry Bio

Този специално разработен аромат е перфектното "оръжие" за привличане на големи риби като шаран, платика и дори голяма червеноперка към мястото за риболов. Прекрасен продукт и за риболовците, специали..

5.69 лв.

Ароматизатор Vanille

VANILIE е идеален за всяка захранка за платика и/или шаран, а и големите червеноперки го обожават. Може да се използва и за повишаване на ефективността на стръв като пинки, бял червей, кастери или гра..

5.69 лв.

Захранка Van Den Eynde Carp Master ИЗЧЕРПАНО

Захранка Van Den Eynde Carp Master

Carpmaster Expanda е специално разработена за употреба при риболов на шаран и други шаранови риби. Съставена е изключително от натурални съставки с най-високо качество, съдържа голям брой хранителн..

9.69 лв.

Захранка Van Den Eynde Carp Master

Ефективна подхранка с аромат на чесън, подходяща за риболов на шаран и платика. Supercrush има средно-едра структура и съдържа висококачествени смлени пелети и семена. Възможни комбинации с Hi pro c..

10.29 лв.

Захранка Van Den Eynde Carp Master

Sweet Fishmeal F1 е захранка със сладък аромат, която е подходяща за риболов на F1 шарани. Продуктът е със средно-едра структура, съдържа рибено брашно и е богат на протеини...

10.19 лв.

Захранка Van Den Eynde DS Feeder ИЗЧЕРПАНО

Захранка Van Den Eynde DS Feeder

Super Champion DS Feeder е захранка , разрaботена специално за риболов с фидер (хранилка).Започнете добавянето на вода към сухата смес около 1 час преди употреба, докато се овлажни достатъчно. Остав..

7.49 лв.

Захранка Van Den Eynde Dynamic Feeder

Захранка отличаваща се със следните характеристики: • Превъзходно качество • Смес базирана на млян и пекан коноп • Експлодира от 'фидера' • Подходяща за кефал, мряна, платика, шаран, червеноперк..

7.49 лв.

Захранка Van den Eynde Feeder Basic

Захранка Feeder Basic се отличава със следните характеристики:·         Подходяща е за употреба при риболов на червеноперка и платика;·    ..

6.49 лв.

Захранка Van den Eynde Feeder Bream

Feeder Bream е разработена за риболов на платика, разтваря се бързо и е въздушна като пудра. Захранката е идеална за използване както през зимата, така и през лятото и е подходяща за бавно или бърз..

6.99 лв.

Захранка Van den Eynde Feeder Turbo+ ИЗЧЕРПАНО

Захранка Van den Eynde Feeder Turbo+

Готова за употреба захранка, разработена за риболов на червеноперка и платика. Характеристики: - За използване в реки и езера; - Основа за различни миксове; - Възможни комбинации с Feeder Bream, ..

6.49 лв.

Захранка Van Den Eynde FORMAGGIO - 2кг ИЗЧЕРПАНО

Захранка Van Den Eynde FORMAGGIO - 2кг

Специална захранка, създадена да привлича всички видове речни риби. Захранка за победители.Тази смес беше създадена да привлича всички видове речна риба. Тя може да бъде използвана за риболо..

14.39 лв.

Захранка Van Den Eynde River Ace

River Ace е захранка на Van Den Eynde специално създадена за риболов в реки. Marcel е формулирал тази смес за да подсигури рибарите, ловящи на река с ефективно действаща захранка. Вещества, които си..

6.99 лв.

Захранка Van Den Eynde River Ace Black

River Ace е захранка на Van Den Eynde специално създадена за риболов в реки. Marcel е формулирал тази смес за да подсигури рибарите, ловящи на река с ефективно действаща захранка. Вещества, които с..

6.99 лв.

Каталог Van den Eynde

Каталог на български със съвети за ползване и предложения за рецепти. Трето преработено издание...

3.30 лв.