Daiwa Revros E3000A

ИЗЧЕРПАНО Daiwa Revros E3000A - Макари

Отлична макара справяща се отлично при риболова както на фидер така и на спининг.Изтегляща сила (drag power) 6 кг. max , разполага с AIRROTOR ; отлична INFINITE ANTI-REVERS; ABS ;TWIST BUSTER; DIGIGEAR

предавателно число: 4.7:1 (79 см. при оборот)

брой лагери: 4

капацитет : 0.28мм.-220м.;0.30мм.-185м.;0.32мм.-155м.

 тегло: 293 гр

AIRROTOR-Този ротор е разработен специално за макарите с маслен клапан ( Mag Sealed ) Той е 15% по- лек от конвенционалните ротори от същия материал и с по- нисък център на тежестта, което намалява вибрациите и подобрява ротационния баланс.

INFINITE ANTI-REVERSE-Infinite Anti-Reverse системата лимитира движението на дръжката назад, при минимално натоварване на макарата.

ABS-Шпула с обратен конус, което обезпечава равномерно движение на влакното и не позволява заплитане. Това позволява достигане на много по- голямо кастинг разстояние.

TWIST BUSTER-Тази технология на Daiwa намалява с 90 % риска от усукване на линията и намалява триенето между ролката и линията.

DIGIGEAR-Високо технологична предавка на движението между водещото колело от свръх твърда сплав и бронзовият пиньон, за оптимизиране на скорост, мощност и издръжливост. Формата и повърхността на зъбите на зъбните колела позволяват извънредно гладко движение ,малко съпротивление и изключителна дълготрайност .


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Можете да поръчате и на телефон 
089 220 7240

  • Производител: Daiwa
  • Модел: 656
  • Наличност: ИЗЧЕРПАНО
  • 140.25 лв.