Свирка примамка за лисици Nordik Fox Heat

Ново Свирка примамка за лисици Nordik Fox Heat -

Nordik Fox Heat е създадена за примамване на лисици, които са в търсене на партньор по време на размножителния период. Той е ефективен също и през останалите сезони за лисици, които защитават територията си.Някои лисици отговорят на призива, други идват тихо.

Инструкции: Ние използваме два различни звука за примамване.

Вариант Nr. 1 Покрийте дупката на звуковата камера, която се намира отгоре на свирката, с показалеца и да надуйте леко със звука"trrr" три пъти (trrr, trrr, trrr), пауза от 10 секунди и повторете отново(trrr, trrr, trrr), направете пауза от 10 секунди и повторете отново (trrr, trrr , trrr). Повторете тази комбинация от звуци на всеки 5-10 минути за 30-40 минути за всяка една варда.

Вариант Nr. 2 Покрийте дупката на звука камера, която се намира отгоре на свирката, с показалеца и надуйте четири къси и меки интервала в непосредствена последователност, завършите с продължително подаване въздух за 2-3 секунди като правите извивка,и едновременно с последния звук махнете пръста си от дупката.Направете последния най-дългия звук затихващ.Нещо подобно на ju-ju-ju-ju-jullllliiiiii . Правете паузи от 10 секунди и повторете отново. Повторете тази комбинация от звуци на всеки 5-10 минути за около 30-40 минути на варда

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Можете да поръчате и на телефон 
089 220 7240

  • Модел: 7675
  • Наличност: В наличност
  • 53.19 лв.