Свирка примамка за хищници Nordik Crying Bird

Ново Свирка примамка за хищници Nordik Crying Bird -

Nordik Crying Bird е специално разработена да имитира звуците на птици бедствие. Тези звуци са много ефективни и можете да примамите много успешно хищници(чакали,лисици и др.)

За да имитирате птица в беда с размери на кълвач, надувайте на къси и интензивни интервали въздуха като,вкарвате едновременно звука тррр,тррр,тррр в свирката.Можете да погледнете този клип и да използвате звука за ориентир при тренировките, където кълвач издава звук в беда при улавянето му в мрежа при опръстеняване. За да имитирате звуци на малки птици в беда, трябва да направите следната комбинация : надуйте внимателно(тук не се „вкарва звука трррррр в свирката) и след това вдишайте назад през свирката, и надуйте отново напред.Може да редувате различни комбинации от повторения.Звукът се имитира изключително лесно и без никакви усилия.

Ако надуете с равни и къси интервали въздух ще получите много реалистичен звук на заек в беда. Имитирайте в звуците в продължение на 20-30 секунди,през интервали от 1-2 минути. Повтаряйте 15-30 минути за всяка една позиция.

Важно!!! С тази свирка ще имате най-голям успех и е най-подходяща за късна пролет и през лятото.През тези периоди в годината птиците мътят или имат малки в гнездата и са лесна плячка за хищниците.Вероятността хищник да намери гнездо с малки или мътеща птица е много по-голяма, от колкото малки зайчета или заек в беда.

ВАЖНО!!! Подавайте звука от диафрагмата, не от бузите. За по-успешен лов изпозлвайте трептяща примамка,която имитира агонизиращ заек. Тя ще Ви помогне,като отвлече вниманието на примаменият хищник от вас. Поставете примамката на разстояние 30-40 метра от избраната позиция и леко встрани.Обикновенно очаквайте хищниците да ви приближават в посока срещу вятъра.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Можете да поръчате и на телефон 
089 220 7240

  • Модел: 166749
  • Наличност: В наличност
  • 63.69 лв.