Меню
Количка

Сонари

Производител: Garmin® Арт.номер: 7692
Сонарните устройства от серията Garmin Striker Vivid са лесни за използване и с максимално улеснени менюта за работа. Предлагат на потребителя най-доброто в своя клас, а именно Chirp традиционно сканиране, Chirp ClearVu, за максимално ясна картина при отвесно, долно сканиране, както и Chirp SideVu, ..
506.19 лв.
Производител: Garmin® Арт.номер: 5746
Сонарните устройства от серията Garmin Striker Vivid са лесни за използване и с максимално улеснени менюта за работа. Предлагат на потребителя най-доброто в своя клас, а именно Chirp традиционно сканиране, Chirp ClearVu, за максимално ясна картина при отвесно, долно сканиране, както и Chirp Side..
750.39 лв.
Производител: LOWRANCE® Арт.номер: 4817
Характеристики :Hook2 4x GPS разполага с една сонда с 200kHz, проектирана за риболов в плитки води и с ултраширок лентов сонарен конус, позволяващ лесно да проследявате стръвта и рибата.Вграденият GPS дава скоростта на джижение на лодката и позволява навигация по точки.Запазете точки от маршрута, сл..
324.99 лв.
Производител: LOWRANCE® Арт.номер: 6951
Основни функцииFishRevealАвтоматичен сонарУдвоете покритието на сонара на други риболовциSplitShot преобразувател с High CHIRP и DownScan ImagingGPS плотер5-инчов дисплей SolarMAXНови цветови палитри за намиране на рибаОптимизирана клавиатура с достъп с едно докосване до ключовите функцииЛесно закре..
662.49 лв.
Производител: Други Арт.номер: 8811
Акумулаторна батерия на 12V и капацитет 7Ah на RAGGIE с надежден, капсулован корпус и широко приложение. Стабилното автономно захранване е подходящо за захранване на алармени, противопожарни и охранителни системи, системи за видеонаблюдение ..
31.39 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)