Сонари

Показване:
Подреждане по:
DEEPER Start Smart Fishfinder - Безжичен сонар Wi-Fi / BG Menu - Ново

DEEPER Start Smart Fishfinder - Безжичен сонар Wi-Fi / BG Menu

Искате ли да не си губите времето и бързо да разберете дали има риба там, където сте решили днес да я търсите?Deeper Start Fishfinder е точно това. Идеален за риболов от брега, малък и компактен, е..

199.99 лв.

Garmin STRIKER Plus 5cv - Сонари ИЗЧЕРПАНО

Garmin STRIKER Plus 5cv

Общи характеристикиGPS Garmin STRIKER Plus 5cv5 "GPS сонар с водещи в индустрията сонарни възможности и Quickdraw Contours картографски софтуерВключва сонда за вградения традиционен CHIRP сонар Garmin..

750.99 лв.

GARMIN Striker Vivid 5cv - Ново

GARMIN Striker Vivid 5cv

Сонарните устройства от серията Garmin Striker Vivid са лесни за използване и с максимално улеснени менюта за работа. Предлагат на потребителя най-доброто в своя клас, а именно Chirp традиционно ск..

750.39 лв.

LOWRANCE Hook2-4x GPS Сонар и GPS с Bullet сонда с широк лъч 200 kHz - BG Menu

Характеристики :Hook2 4x GPS разполага с една сонда с 200kHz, проектирана за риболов в плитки води и с ултраширок лентов сонарен конус, позволяващ лесно да проследявате стръвта и рибата.Вграденият GPS..

309.49 лв.

LOWRANCE Сонар и GPS картограф Hook Reveal 5 с HDI сонда 83-200 kHz и 455-800 kHz - BG Menu и карта

Основни функцииFishRevealАвтоматичен сонарУдвоете покритието на сонара на други риболовциSplitShot преобразувател с High CHIRP и DownScan ImagingGPS плотер5-инчов дисплей SolarMAXНови цветови палитри ..

662.49 лв.

Акумулатор 12V/7AH - Ново

Акумулатор 12V/7AH

Акумулаторна батерия на 12V и капацитет 7Ah на RAGGIE с надежден, капсулован корпус и широко приложение. Стабилното автономно захранване е подходящо за захранване на..

31.39 лв.

Стойка за сонда - ИЗЧЕРПАНО

Стойка за сонда

Стойка за закрепяне на сонда за сонар към лодка. Стандартна скоба за транец или борд, регулируеми височина и наклон, удобна ръкохватка от EVA...

60.39 лв.

Стойка за сонда DeLuxe - ИЗЧЕРПАНО

Стойка за сонда DeLuxe

Регулируема стойка за сонда DeLuxe. Можете да регулирате дължината според нуждите си, като я фиксирате на множество позиции...

58.79 лв.

Акумулаторна батеррия MEGABAT AGM - MB 9Ah 12V Тягова - ИЗЧЕРПАНО

Тягов акумулатор MEGABAT AGM - MB 9Ah 12V

MegaBAT MB9-12 е 12V VRLA е тягова капсулована и напълно необслужваема акумулаторна батерия с капацитет 9Ah, която не изисква никаква допълнителна поддръжка...

34.99 лв.

Високотехнологични сонари от MOVI Fishing


В онлайн магазина movi-fishing.bg може да откриете модерно оборудване за лов и риболов. Магазинът предлага високотехнологични сонари за засичане на обектите и изобразяването им на екрана като риба, структура, релеф. Когато дадена риба се засече тя се изобразява на екрана на сонара като икона на риба с дълбочината на която се намира. Сонарите са доверени на качествения производител Humminbird, като включват множество функции и характеристики от най-ново поколение. Гаранция от 2 години.