Шаранджийски риболов

Показване:
Подреждане по:

K-KARP PERFECT HAIR TYER

 K-KARP PERFECT HAIR TYER е уред за връзване на косъм, улесняващ подготовката на монтажите с еднаква дължина.Материал: Стомана..

15.79 лв.

Anti tangle 3.5cm - -15%

Anti tangle 3.5cm

Противоусукващ шлаух за различни рибарски монтажи с дължина 3.5см...

1.99 лв. 1.69 лв.

Cormoran Pro Carp Weed Dummy 45lb/20кг.

Leadcore влакно, перфектно имитиращо водорасло. Дължина - 70 см...

4.79 лв.

K-Karp DYNA TEX Easy Strip Camo Brown 16m

Рибарско плетено влакно от K-Karp с покритие от PVC за направата на монтажи. Покритието на влакното може лесно да се премахне  когато това е нужно за направата на монтажи. Влакното е бързопотъващ..

13.89 лв.

K-Karp DYNA TEX Easy Strip Camo Green 16m

Рибарско плетено влакно от K-Karp с покритие от PVC за направата на монтажи. Покритието на влакното може лесно да се премахне  когато това е нужно за направата на монтажи. Влакното е бързопотъващ..

14.39 лв.

Rod Pod 4 INOX

Шаранска стойка за 4 въдици. Разполага с  телескопични и противоположно поставени 4 крака. Средната основна част се състои от два тръбни елемента. Транспортна дължина 85см. Тегло 2.430гр. В компл..

140.39 лв.

Snag Bar Carp Zoom - Аксесоари ИЗЧЕРПАНО

Snag Bar Carp Zoom

Пръчките може да се разглобат по време на пренос или ако не са необходими. Ограничителят е с алуминиево покритие и може да се използва с всякакви видове bite alarms...

7.19 лв.

Белачка за плетени влакна Stripper & Puller Tool - ИЗЧЕРПАНО

Белачка за плетени влакна Stripper & Puller Tool

Специализиран шарански аксесоар, който се използва за монтажи и поводи от плетени влакна.Combo Stripper & Puller е инструмент изпълняващ двойна функция:В единият край е вградена кука, която позвол..

7.19 лв.

Белачка за поводи с покритие Carp Spirit - Strip Eaze Tool

Ергономичният Strip Eaze Tool пасва идеално между палеца и показалеца. Проектиран за безопасно и лесно премахване на външното покрите на плетен повод...

6.69 лв.

Брояч за влакно Carp Zoom

Брояч за влакно с подсветка. Работи с 2 x LR1130 батерии (не са включени в комплекта )...

27.59 лв.

Бъз бар Buzz Bar FilStar - 004

Бъз бар за шаранска стойка за 4 пръчки...

20.69 лв.

Бърза връзка FQL-03 - ИЗЧЕРПАНО

Бърза връзка FQL-03

Аксесоарът улеснява работата с кепове, сигнализатори, прикачни, колчета и много други, като премахва необходимостта от непрекъснато завъртане и отвъртане за употребата им...

6.69 лв.

Волфрамова пластина CZ Tungsten Quick Change Sinker Large

Придържа монтажа към дъното;Балансира Pop ups монтажи;Подходяща за монтаж хеликоптер;Лесно се прикрепя;10 бр. в опаковка...

6.10 лв.

Волфрамова пластина CZ Tungsten Quick Change Sinker Medium

Придържа монтажа към дъното;Балансира Pop ups монтажи;Подходяща за монтаж хеликоптер;Лесно се прикрепя;10 бр. в опаковка...

5.69 лв.

Задни тежести K-KARP BACK LEADS

K-KARP BACK LEADS са задни тежести за шаранджийски и фидер риболов, предназначени да потапят основната линия и да я държат в близост до дъното. Задните тежести предотвратяват оплитанията и не позволяв..

9.99 лв.

Звуков Сигнализатор - Аксесоари ИЗЧЕРПАНО

Звуков Сигнализатор

Аларма Osako в камуфлажна окраска. Работи с 1 x LR23A/12v  батерия, която е включена към алармата. LED светлина - синя. Разполага с жак за swinger...

11.59 лв.

Игла за Lead Core STONFO

Тънка игла подходяща за монтажи с Lead Core..

7.49 лв.

Игла и бургия комплект NEEDLE COMBO SET - -8%

Игла и бургия комплект NEEDLE COMBO SET

Игла и бургия комплект NEEDLE COMBO SETБургия, подходяща за пробиване на протеинови топчета, царевица, пелети и др. при шарански и дънен риболов.Игла, предназначена за монтиране на различни видове стр..

3.59 лв. 3.29 лв.

Изкуствена Царевица KODEX

Изкуствена, силиконова царевица за риболов на шаран. Може да бъде използвана самостоятелно или в комбинация с естествени примамки. 20броя в опаковка...

4.10 лв.

Кеп Carp 2 части

Този кеп е перфектен, ако търсите бюджетно решение при риболов на шаран. Мрежата е достатъчно голяма и здрава и за най-големите шарани. Дръжката се разделя на две части, което прави кепа удобен за тра..

63.29 лв.

Клипс за олово

Клипс за шаранджийски монтаж с пинтче за закрепване на вирбела, подходящ за тревисти дъна, така при закачане губите само оловото.Брой в опаковка: 10бр..

2.49 лв.

Клипс за олово SAFETY LEAD CLIPS METAL ARM

Клипс за олово с метално рамо в опаковка от 5 броя...

2.59 лв.

Комплект игли

Много здрави стоманени игли с никелово покритие и пластмасови дръжки. Комплектът се състои от:Игла с кука 12 см с дръжкатаИгла със затварящо се ухо - 13 см с дръжкатаСвредло - 11 см с дръжката..

4.10 лв.

Комплект светещи обтегачи за сигнализатори - ИЗЧЕРПАНО

Комплект светещи обтегачи за сигнализатори

Страхотен комплект от четири светещи обтегача за шаранджийски риболов. Всеки обтегач е с различен цвят -съответно жълт, червен, зелен и син. Оборудвани са с балансираща подвижна тежест за регулиран..

66.10 лв.

Комплект сигнализатори 3+1 FSBA-25

Комплектът FSBA-25 се предлага се във варианти с три или четири сигнализатора плюс един приемник. Надежден комплект с функционален дизайн, включващ всички необходими характеристики, покриващи ..

130.59 лв.

Комплект сигнализатори 3+1 FSBA-26 - ИЗЧЕРПАНО

Комплект сигнализатори 3+1 FSBA-26

Сет от три сигнализатора и един приемник, окомплектовани в малко удобно куфарче със сигурно закопчаване. Сигнализаторите са водоустойчиви, с изключително компактен размер и са снабдени с всички пол..

127.89 лв.

Комплект сигнализатори Bandit Remote alarm set 3+1

Комплект от 3 сигнализатори и централа. Регулируема сила на звука и чувствителност, може да се включи и индикатор. Сигнализаторите работят с 1 х 9V батерия, а централата с 3 х ААА (не са включени)...

188.29 лв.

Комплект сигнализатори FilStar FSBA-23 - ИЗЧЕРПАНО

Комплект сигнализатори FilStar FSBA-23

Комплект от три сигнализатори и една станция в удобно малко куфарче.Характеристики: Водоустойчиви сигнализатори;Rolling Code System, която не допуска смесване на сигналите между сигнализат..

136.89 лв.

Комплект сигнализатори FSBA-25

Комплектът FSBA-25 се предлага се във варианти с три или четири сигнализатора плюс един приемник. Надежден комплект с функционален дизайн, включващ всички необходими характеристики, покриващи н..

130.59 лв.

Комплект сигнализатори Korum KBI-R Bite Alarm Presentation Set - ИЗЧЕРПАНО

Комплект сигнализатори Korum KBI-R Bite Alarm Presentation Set

Kомплектът Korum KBI-R Bite Alarm Presentationсъдържа три броя сигнализатори, безжичен приемник и три яркозелени индикатора. Сигнализаторите KBI са компактни, здрави и надеждни, отличават се с чувс..

189.89 лв.

Комплект сигнализатори Traxis SD1 Bitealarm Set 3+1

Traxis SD1 Bite alarm Set 3+1 е отличен комплект както за начинаещи, така и за напреднали риболовци. Сигнализаторите разполагат с богат набор от опции и се доставят в удобен калъф за съхранение...

163.49 лв.

Монтаж за шаранджийски риболов FL

Този монтаж за шаранджийски риболов е изработен от здрав ледкор с камуфлажен черно-зелен цвят, с утежнение; антиусукващ шхалук; здрав и надежден повод и матова кука.80гр олово.№4 кука.№4 вирбел.60см л..

4.69 лв.

Монтажи за шаран с алайнери FL Hair Rigs

Ръчно вързани монтажи за шаран на косъм с алайнери, стопери и конусовиден шлаух. Изработени с помощта на висококачествен вирбел, конусовиден шлаух и подходящо плетено влакно в камуфлажен цвят, койт..

3.19 лв.

Накрайник ( лале ) за Rod Pod

Накрайник ( лале ) за колче или Rod Pod..

3.39 лв.

Накрайник голям ( лале ) за Rod Pod

Накрайник ( лале ) за колче или Rod Pod  флуоресцентен..

4.19 лв.

Накрайник малък ( лале ) за Rod Pod - Аксесоари -13%

Накрайник малък ( лале ) за Rod Pod

Накрайник ( лале ) за колче или Rod Pod  флуоресцентен..

3.79 лв. 3.29 лв.

ОБТЕГАЧ СВЕТЕЩ С КАБЕЛ

Тези устройства са неизменна част от електронните сигнализатори в съвременния шаранджийски риболов.Подават  светлинни сигнали.Притежават собствено утежнение  и възможност за промяна на ..

16.29 лв.

Олово инлайн кафяво

Олово кафяво за инлайн монтажи налично в различни грамажи.Цената на оловото е за килограм...

14.99 лв.

Олово инлайн шестограм кафяво

Олово кафяво за инлайн монтажи налично в различни грамажи.Цената на оловото е за килограм...

14.99 лв.

Повдигачи 3бр. - Аксесоари -56%

Повдигачи 3бр.

Рибарски пръчки от непотъваща пяна предназначени за изработване на монтажи за шаран както и за други шаранови риби. Предлагат се в опаковка по 3 различни на цвят пръчици - Жълт, Кафяв и червен.Размери..

3.59 лв. 1.59 лв.

Презрамки за стол Korum Chair Ruck-Straps

Носете стола си точно, както носите раница благодарение на тези подвижни презрамки за стол. Дизайнът им позволява да се използват с по-голямата част от различните модели столове. В зависимост о..

33.69 лв.

Прикачно за чадър MAVER SIGNATURE L957

Право прикачно за платформа за монтиране на чадър.Дължина - 30см.Предвидени са за монтаж на кръгъл крак 25-30-36 мм...

18.99 лв.

Противооплитащ шлаух

Mек шлаух с конусовидна форма, предназначен за изработка на различни видове шарански и фидер монтажи. Предпазват от неприятно усукване или оплитане на повода. Предлагат се в опаковка по 10 бр..

2.49 лв.

Пръчки пяна

Пръчки от микропореста гума, от които всеки индивидуално може да изработи имитации на стръв или да бъдат използвани като повдигачи. Предлагат се в опаковка от 5бр. пръчки с дебелина 10мм. и дължина 7с..

2.69 лв.

Пяна кубчета

Плочки от микропореста гума, от които всеки индивидуално може да изработи имитации на стръв или да бъдат използвани като повдигачи. Предлагат се в опаковка от 4бр. с дебелина 5мм. и размер 6/5см. Цвет..

2.69 лв.

Рибарска ракета за захранка

Рибарска ракета за захранка с която с лекота можете да захранвате на далечни разстояния!Размерите са:S-малка; L-голяма...

5.79 лв.

Сгъваема рибарска ножица

Сгъваема рибарска ножица която перфектно се справя с рязането дори и на плетеното влакно.Размери: Разгъната е 10см.Сгъната е 9.5см...

2.19 лв.

Сигнализатор FA209 - ИЗЧЕРПАНО

Сигнализатор FA209

Светлинният индикатор включва 8  LED диода, поставени вертикално, които премигват в различен ред в зависимост от това, дали при кълване рибата тръгва напред "run" или се връща към брега "dropback..

19.79 лв.

Сигнализатор FA210 - ИЗЧЕРПАНО

Сигнализатор FA210

Удароустойчив корпус и пълна защита срещу влага.Захранването е с батерия 9V  (не е включена в комплекта);8 режима на настройка: звук, сила и чувствителност;Панел за индикация при кълване от 8 све..

21.49 лв.

Сигнализатори за риболов 3+1

Рибарски сигнализатори за риболов с приемник. Сигнализаторите са с 8 тона за звук, 8 нива за сила на звука и 5 нива на чувствителност като след изключване на сигнализатора той запазва последното прогр..

266.99 лв.

Сигнализатори за риболов с централа 3+1 - -9% ИЗЧЕРПАНО

Сигнализатори за риболов с централа 3+1

Сигнализатори за риболов с приемник. Предавателя(Сигнализатора) на сигнала има 5 LED  светлини поставени вертикално, които премигват в различен ред в зависимост от това, дали при кълван..

162.49 лв. 148.59 лв.

Сигнализатори за риболов с централа 4+1 - -7% ИЗЧЕРПАНО

Сигнализатори за риболов с централа 4+1

Сигнализатори за риболов с приемник. Предавателя(Сигнализатора) на сигнала има 5 LED  светлини поставени вертикално, които премигват в различен ред в зависимост от това, дали при кълване рибата т..

186.89 лв. 173.39 лв.

Скоба за разпъване ROW RUNNER - ИЗЧЕРПАНО

Скоба за разпъване ROW RUNNER

Удобен акосесоар, който се монтира на пръчката и придържа кордата към шпулата на макарата при отворен бигел. Много удобна, ако сте сам на риболов и се налага да разпъвате с лодка. Предотвратява досадн..

19.49 лв.

Скоба за разпъване на въдица с лодка FL

Скоба за разпъване на влакно е много удобен аксесоар, който се монтира на въдицата и придържа кордата към макарата при отворен бигел.Много полезно, ако сте сам на риболов и се налага да нанасяте с л..

16.89 лв.

Стойка за 3 въдици  ROD POD - ИЗЧЕРПАНО

Стойка за 3 въдици ROD POD

Шаранска стойка за 3 въдици. Оборудвана е с телескопични  регулиращи се заострени  крачета за да е по стабилна.Стойката е много компактна а като допълнение към страхотната оферта е в ко..

95.79 лв.

Стойка за 4 въдици ROD POD Камуфлаж

Шаранска стойка за 4 въдици. Оборудвана е с телескопични  регулиращи се заострени  крачета за по добра стабилност. Стойката е в комплект с удобна транспортна чанта с размери 80см дължина и 2..

164.00 лв.

Стол Cormoran PRO CARP - Модел 7400 - ИЗЧЕРПАНО

Стол Cormoran PRO CARP - Модел 7400

Столът се регулира бързо и лсно,благодарение на системите,“PRO CARP Recliner” и “PRO CARP Leg ...

152.10 лв.

Стол Filstar FC008 - Аксесоари ИЗЧЕРПАНО

Стол Filstar FC008

Удобен стол за шарански риболов.Характеристики:Здрава рамка с подсилени подлакътници;Седалката е произведена от изключителноздрав памучен плат с 600D PVC покритие; Облегалката е подсилена;Ре..

138.29 лв.

Стол Filstar FC022 ИЗЧЕРПАНО

Стол Filstar FC022

Удобен стол за шарански риболов.Характеристики:Здрава рамка с подсилени подлакътници; Седалката е произведена от изключително здрав памучен плат с 600D PVC покритие; Облегалката е подсилена..

165.10 лв.

Стопер за кука

Силиконови стопери за кука, които могат да бъдат нанизани върху куката, без значение от коя страна. Специалната форма на стопера му позволява да се движи по дължината на куката. Продуктът се предлага ..

2.49 лв.

Стопер за топче Boilie extender Small - ИЗЧЕРПАНО

Стопер за топче Boilie extender Small

Чудесни стопери за гъвкавост на самия монтаж за шаран.Стопери за риболов с нисък профил, които се дърпат вътре в куката за риболов за защита от неприятни риби и раци и позволяват незабавно увеличава..

1.19 лв.

Стопер за топче Boilie Stoppers

Тези малки стопери за монтаж “на косъм” имат най – подходящия цвят за използване с царевица, както и жълти топчета.Имат перфектна форма като чудесно пасват за изкуствената царевица...

1.19 лв.

Стопер за топче Boilie Stoppers

Тези малки стопери за монтаж “на косъм” имат най – подходящия цвят за използване с царевица, както и жълти топчета.Имат перфектна форма като чудесно пасват за изкуствената царевица...

1.10 лв.

Трошачка за топчета - Bait Crusher Carp Pro

С тяло от плътна, здрава пластмаса и остри метални зъбци натрошаването на топчета и други примамки става изключително лесно и само с едно завъртане.Тегло - 474гр. ..

15.59 лв.

Цветна PVA пяна - ИЗЧЕРПАНО

Цветна PVA пяна

Цветна PVA пяна, която предпазва вашите куки по пътя им към дъното. Сложете пяната на куката и бъдете сигурни, че тя ще стигне там, където искате без да събира растения или мръсотия. Пяната ще се разт..

10.10 лв.

Шаранджийски комплект

Комплекта съдържа алуминиеви  бургийка,игла,шило кука...

7.69 лв.

Шаранджийски монтажи FL Ronnie Rig

Страхотен комплект за всички фенове на шаранджийския риболов. Готовите Ronie rig монтажи са изработени от качествени материали тефлонови куки с уникално и отлично заточено острие;вирбе..

3.79 лв.

Шаранджийски стол - -4% ИЗЧЕРПАНО

Шаранджийски стол

Столът предлага неимоверно удобство по време на риболов.Снабден е с подлакътници, четири независимо регулиращи се крака и удобни ръкохватки за регулиране на облегалката. Всичко това е изпълнено с каче..

154.39 лв. 148.59 лв.

Щипка за пелети - ИЗЧЕРПАНО

Щипка за пелети

Малък инструмент, който улеснява поставянето на ринг към пелетите. Щипката е в комплект с 3 размера рингове...

4.29 лв.

Аксесоари за Шаранджийски риболов


MOVI Fishing  е онлайн магазин, предлагащ всичко за направата на най-добрите монтажи за риболов на шарани. Сред продуктите са: риболовни влакна; брояч за влакна с подсветка; разглабящи пръчки с ограничител; звукови сигнализатори; риболовни пръчки и плочки от микропореста гума, имитиращи стръв; изкуственa плаващa царевица и дори Шаранджийски комплект, съдържащ алуминиеви бургийка, игла, шило и кука.